Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

13.10.07

Τζόνσον-Θάνου και ...Σουφλιάς-Πάρκο/Αχελώος, ίδια γεύση.

Θα αναρρωτιέστε ποιά σχέση μπορεί να έχει η ιστορία της ντοπαρισμένης κας Τζόνσον, που ήδη επέστρεψε 3 χρυσά μετάλλια των Ολυμπιακών "αγώνων" στο Σίντνεϋ και της ...διαδόχου της εκεί κας Θάνου με τον κ. Σουφλιάς και τους χειρισμούς του στο Μητροπολιτικό Πάρκο αλλά και την εκτροπή του Αχελώου, ώστε να είναι πιθανόν, έστω, να έχουν την ίδια γεύση.

Και καλώς αναρρωτιέστε βέβαια, όπως κι ο υπογράφων αναρρωτήθηκε, όταν τό σκέφτονταν...

3 σχόλια:

MenieK είπε...

"Διαυγείς αλλά με πληθυντική παρησσία δεχτήκαμε στο στήθος μας την ανταύγεια ενός θυμού. Περιορισμός δεν υπήρχε. Το φιλί που δώσαμε μας το πήρε το δρολάπι και ξεριζωμένοι κραυγάσαμε μέσα στα χόρτα της νυκτός την ώρα του περιοδικού φρουρού μας."
Κι ο Εμπειρίκος άσχετος είναι... αλλά μιας και το ρίξαμε στα σουρεαλιστικά :):):)

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Εδώ που τα λέμε άμα κατεβαίνεις για μετάλιο δε πίνεις απλώς όλο το γάλα σου ... Δε τη κρίνω έτσι τη Θάνου. Ούτε τη Τζοουνς. Έχει στραβώσει εντελώς η φάση. Ποιός είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Να χύνεις δηλητήρια στο σώμα σου γιατί όλα κρίνονται σε 15 δευτερόλεπτα.

Ατρεύς είπε...

Ανολοκλήρωτο μού φαίνεται το post ή κάνω λάθος;

Παίρνω όμως «αμπάριζα» από τον ...Αμάσητο για να συμφωνήσω μαζί του και να επαυξήσω πως ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ (με παραλλαγές...) ήταν ο πρωταθλητισμός στους αιώνες.
Το αρχαίο πνεύμα αθάνατο, μόνο στο μυαλό του ποιητή υπήρξε. Τά λένε τα γραφτά. Ποιός θα τολμήσει όμως να τά διδάξει στα Σχολεία;
Κανένας δεν αγωνίζονταν ούτε τότε για το δάφνινο στεφάνι απλώς. Κι οι ελάχιστες εξαιρέσεις, που σίγουρα θα υπήρξαν, απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Και τότε και τώρα τροφή της εξουσιαστικής μηχανής είναι οι πρωταθλητές. Μιάς ή το πολύ δύο χρήσεων... Για να χαζεύει η πλέμπα...
Και βέβαια καθόλου ΑΘΛΗΤΕΣ δεν είναι: Ο πρωταθλητισμός τους στερεί αυτήν την ιδιότητα. Τους κάνει αναλώσιμες μηχανές.

Διαφωνείτε, ώ Meniek, ώ Αμάσητε, ώ Ναπολέων;