Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

27.1.08

Αρνούμαι... αλλά δεν θα κάτσω και στ' αυγά μου, ως πειθήνιος υπήκοος...

Αυτοί τη δουλίτσα τους κι εμείς τη δικιά μας.
Αυτοί να ξεκατινιάζονται κολυμπώντας στον βόθρο τους κι εμείς τριγύρω με βουλωμένες τις μύτες, αντιασφυξιογόνα μάσκα, μπότες ψηλές, αδιάβροχες, γάντια ελαστικά, σφιχτά δεμένα στα μπράτσα, γυαλιά προστατευτικά, κράνος πυροσβεστικό και μιά νιτσεράδα κουμπωμένη και με δεμένη τη ζώνη, να τούς βαράμε κατακέφαλα με το φτυάρι μας, μπάς και βυθιστούν ολότελα και γλιτώσουμε. Μετά φωνάζουμε το βοθρατζήδικο κι αδειάζει τον βόθρο. Τέλος.
Τον σχετικό εξοπλισμό τόν διαθέτουν πολλά καταστήματα στην οδό Αθηνάς, στη Σπύρου Πάτση, στην Πειραιώς και σε όλες τις επαρχιακές πόλεις, σε λογικές τιμές λόγω εκπτώσεων... Σε 60 άτοκες δόσεις κλπ κλπ κλπ


1. Αρχαίο πνεύμα αθάνατο... Κάπου 100 εκατομμύρια ευρά διέθεσε, λέει, η Ζήμενς-Ελλάς προ του 2004 σε "παράγοντες" του Ελληνικού Δημοσίου (σε λογαριασμούς τους στην Ελβετία φυσικά...) για να εξασφαλίσει πωλήσεις ειδών της για τους "Ολυμπιακούς" της Αθήνας. Η Επιτροπή Ελέγχου του Αμερικανικού Χρηματιστήριου που ψάχνει το θ..., συγγνώμην, το ζήτημα -το θ... είπα δεν θα το ξαναπιάσω στο στόμα μου!- αφού οι μετοχές της "μαμάς" Ζήμενς αγοραζοπωλούνται και εκεί, τό χαρακτήρισε ως την «μεγαλύτερη υπόθεση διαφθοράς στην ιστορία των χρηματαγορών»!!!
1.1. Αυτό θα πει "ολυμπιακή" πρωτιά!!! Αυτό είναι χρυσό μετάλλιο!!! Τί λέω;;; Πλατινένιο μετάλλιο! Αδαμάντινο "μετάλλιο"! Η αθάνατη Ελλάδα των αθάνατων μιζαδόρων θριάμβευσε!!!
1.2. Καταλάβατε τώρα γιατί κάποιοι είχαν σκυλιάσει για να πάρουμε τους "ολυμπιακούς" 2004 ;;; Χωρίς αυτούς, γιόκ μίζες. Ήξεραν τί ζήταγαν οι ανθρώποι...
1.3. Γιατί ωρύεσαι, θα μέ παρατηρήσει κάποιος. Τί είναι 100.000.000 Ε;;; Ούτε 20 ΜαυροΤρύπηδες (18,2 για την ακρίβεια...) δεν είναι... Αστείον ποσόν...
1.4. Σωστό θα απαντήσω, ούτε 20 ΜΤ. Αλλά αυτά ήταν μόνο από τη Ζήμενς, που δεν ήταν φυσικά ο μόνος προμηθευτής ειδών για τους "ολυμπιακούς"... Δεκάδες άλλοι υπήρξαν εξίσου έντιμοι στις συναλλαγές τους. Τα ποσά μόνο ποικίλουν, όχι το ήθος.
1.5. Και μετά διαμαρτυρόμαστε για τους ντοπαρισμένους α(θ)λητες... Τους ανθρώπους των ψιχίων δηλαδή... Που μολύνουν το «αρχαίο πνεύμα αθάνατο»...
1.6. Ενώ οι πραγματικοί ΑΓΩΝΕΣ γίνονται ΠΡΙΝ από τους "ολυμπιακούς", ώ αφελέστατοι διαμαρτυρόμενοι! ΑΓΩΝΕΣ σκληροί για τό ποιός θα εξασφαλίσει τα συμβόλαια αγοράς ειδών και ποιοί θα πάρουν τις προμήθειες για αυτές τις εξασφαλίσεις.
1.7. Όμως κανένα «μετάλλιο» δεν απονέμεται στους νικητές ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ... Αδικία...: Τα βραβεία γι' αυτούς είναι όλα χάρτινα ή (ως blogger, πρέπει να τό βλέπουμε και έτσι...) ηλεκτρονικά! Μηνύματα δηλαδή από μιά Τράπεζα στην άλλη, μέσω Internet βέβαια, από έναν κωδικό λογαριασμού σε έναν άλλον. Ανεβασμένα πράμματα δικέ μου.
1.8. Όμως το πιό ωραίο είναι ότι 10.000 γερμανοί μικρομέτοχοι της "μαμάς" Ζήμενς, που ανησυχούν (και δικαίως) για την τύχη των μετοχών τους μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, μαζεύτηκαν για να διαμαρτυρηθούν, πού λέτε;;;
Μα στο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" στάδιο του Μονάχου, φυσικά!!! Πού αλλού θα πήγαιναν, πιό ταιριαστά;;; Αρχαίο πνεύμα αθάνατο...
1.9. Αρχαίο πνεύμα αθάνατο... Καλώ επισήμως από εδώ, τον Παντελή Μπουκάλα να ερευνήσει -είναι πολύ καλός σ' αυτά (και σε άλλα...)- αν ΚΑΙ στην αρχαιότητα έπεφταν μίζες κατά την προετοιμασία της εκάστοτε φιέστας. Όπου νά 'ναι πλησιάζει η «αφή» της "ολυμπιακής" φλόγας, που θα ταξιδέψει ως τό Πεκίνο. Και η σημερινή φλόγα ξέρουμε πλέον καλά για ποιό πράγμα ανάβεται και καίει. Δεν πρέπει να μάθουμε και το πραγματικό «γιατί» άναβε και έκαιγε και η αρχαία;;; Παντελή, σέ παρακαλώ! Ψάξε και πές μας.
{Εγώ αυτόν ξέρω, αυτόν παρακαλάω. Αν εσείς οι ίδιοι ξέρετε το ζήτημα ή μπορείτε να τό ψάξετε ή ξέρετε κάποιον άλλον που τό ξέρει, διαφωτείστε μας. Θα προσφέρετε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ υπηρεσία στο Ελληνικόν Έθνος αλλά και στην Ανθρωπότητα!!!}

2. Αν το επιτελείο του κ. Καραμανλή, δεν τόν είχε ενημερώσει για τα διατρέξαντα περί την απόπειρα αυτοκτονίας του έμπιστού του Γ.Γ. δεν θα πρέπει να τούς απομακρύνει ως ανίκανους ή ως συνομώτες;;; Και εφόσον ακόμα, ενάμισυ μήνα..., δεν τό 'χει κάνει, δεν σημαίνει ότι είναι συνυπεύθυνος;;; Αυτό συμπεραίνω εγώ με το χαμηλό IQ... Σκέψου κάνας εξυπνότερος τί θα βάζει με το νου του...

3. Ο Όμιλος του Βαγγ. Βεν. (θα κάνουν ...Ομοσπονδία μαζί με τον Ιππικό Όμιλο, τον Ναυτικό Όμιλο, τον Όμιλο Τένις κ.ά.;) τώρα βρήκε να "ξεφουρνιστεί";;; Έτσι για να αδρανοποιήσει εντελώς τον ήδη "ναρκωμένο" Πρόεδρο Γιώργο; Ή μήπως για να τόν δραστηριοποιήσει; Μπορεί κι αυτό... Άγνωσται αι βουλαί του Ευάγγελου και των Ευαγγελικών...

4. Ανδρουλάκης έφα: «Είπαμε να κάνουμε το μεγάλο ΠΑΣΟΚ, όχι μαγαζάκια». Υψηλοτάτης στάθμης μαρξιστική ανάλυση. Αυτό θα πεί να είσαι διαβασμένος, δαιμόνιος και συγγραφέας.

5. Λέτε να δικαιωθούν (κάτι ελάχιστοι είναι... ελάχιστοι στον αριθμό, όχι στην εντιμότητα...) όσοι προβλέπουν τον ΝΕΟ «δικομματισμό» ως ...Κωσταγιώργος "εναντίον" Ντοραβαγγέλη;;; Θού, λαέ, φυλακήν τω στόματί μου!
Ο Μπακατσέλος πάντως παλιά ήταν μαζί με τον Μητσοτάκη. Κι ο "γέρος" μαζί με τον "θείο" (το 1951, αν θυμάμαι καλά..., στον Παπάγο).
Μην βιαστείτε να μέ πετροβολήσετε... Γνώμες μεταφέρω.

6. "Θάνατος" στον Μπέζα!!! Τόλμησε να αγγίξει τα ..."κεκτημένα" των τελωνειακών!!! Άκου εκεί ο τολμητίας νέος υφυπουργός να στείλει στον Εισαγγελέα 10 (δέκα) τελωνειακούς που έκαναν τη «δουλειά» τους, λαθρεμπόριο τσιγάρων, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Τρομερό! Αυτό θα πεί ΔΕΞΙΑ, παιδιά! Να αντισταθούμε! Νόμος είναι το λαθρεμπόριο του "εργάτη".

7. "Θάνατος" και στον ανθέλληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος Δήμα, που τόλμησε να εναντιωθεί στα φιλοπεριβαλλοντοικοδομικά σχέδια του αγνού έλληνα πατριώτη Σουφλιά για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Τί ήρθε να μάς πει αυτός ο βρυξελλόπληκτος, έ!;;; Ότι ξέρει καλλίτερα από την κυβέρνηση ποιό είναι το συμφέρον του λαού;;; Τον έξυπνο μάς κάνει;;; Και τόν διορίσαμε με τα χεράκια μας (λέει κλαίγοντας απαρηγόρητα ο κ. Καραμανλής)...
Να αντισταθούμε! Νόμος είναι το οικόπεδο του μεγαλοκαρχαρία.

8. Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι έλληνες είναι τόσο αμαθείς, δεν διδάσκονται, αδερφέ, με τίποτα! Με τί-πο-τα!!!
Έχεις, κύριέ μου, πρόβλημα με το «πόθεν έσχες» στην Εφορία;;; Γιατί να κάνεις τόσες κομπίνες, τόσους εκβιασμούς, off-shore βλακείες κλπ κλπ για να τό καλύψεις;;; Γιατί δεν εφαρμόζεις την ...παλιά καλή μέθοδο του τότε πρωθυπουργού μας: Σκαρώνεις στο πίτς-φυτίλι ένα «άτοκο δανειο χωρίς χρονοδιάγραμμα επιστροφής» από έμπιστους φίλους σου, το κοτσάρεις στη μούρη του Έφορα και καθάρισες!!!
Είναι αμαθείς οι έλληνες σάς λέω, δεν διδάσκονται ούτε από την πρόσφατη Ιστορία μας!!!
Γιαυτό δεν πάμε καλά.

9. Στο μεταξύ εμπνεύστηκα και το "slogan" του νέου «δικομματισμού»:
ΝτOΒA εναντίον (robe di)KAΠA.
Μην μού πείτε ότι δεν είναι καλό και μέ απογοητεύσετε, νέο παιδί, πάνω στον δημιουργικό μου οίστρο...

16 σχόλια:

karfoto είπε...

Πές τα Ναπολέωντα.....

Μετεωρίτης είπε...

βρε, δημιουργικότατο σε βρίσκω,
άλλοι είναι "ξεροί" από ιδέες..

Ρε συ, τι κάνουμε;
Τι κάνουμε για όλα αυτά;!

Καλημέραααα

marianaonice είπε...

Πολύ καλό φίλε ναπολέων, πραγματικά πολύ καλό και όλα όσα λες αληθινά! Μήπως δεν το ξέραμε ότι οι Ολυμπιακοί ήταν ακόμη μία επιχειρηματική κίνηση των επενδυτών αυτής της ...επικράτειας που δυναστεύεται από όλων των ειδών τους ....δημοκράτες και "περιποιητές" του δημόσιου συμφέροντος;; Χα, Χα.
Οργίζομαι γιατί το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ρωτάμε και να απαντάμε μόνοι μας σε ερωτήματα που εκ των προτέρων έχουν απαντηθεί!
Καλό σου βράδυ φίλε.

Λωτοφάγος είπε...

Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα. Για τους Ολυμπιακούς της Αρχαιότητας έχει γράψει τεκμηριωμένα ο Κυριάκος Σιμόπουλος, ένας από τους καλύτερους ιστορικούς αυτού του δύστυχου τόπου και ο οποίος ουδέποτε δέχτηκε να εμφανιστεί στην τηλεόραση, αν και του έταζαν λαγούς με πετραχήλια! Βρες το βιβλίο και μελέτησέ το.
Το σλόγκαν πολύ νόστιμο!
Ο Δήμας πώς βγήκε έτσι; Κι ο Γκλαβάκης είναι καλός! Λες ο αέρας των Βρυξελλών να τους γυρίζει τα μυαλά; Θα μου πεις, βέβαια, πως, αν είναι έτσι, γιατί δεν άλλαξε ο Παπουτσής; Αυτός τούβλο πήγε πλίνθος γύρισε! Ε, φαίνεται πως εκείνος φορούσε αντιανεμικό!

Skouliki είπε...

καλε μου η γνωση για μαθηση ειναι εσωτερικη αναγκη αλλα .... δυστυχως οχι για ολους

φιλιαααααααααααααα

Heliotypon είπε...

Σίγουρα οι περισσότεροι έχουμε δει την αθάνατη ασπρόμαυρη ταινία με τον Β. Λογεθετίδη: "'Ενας 'Ηρως με Παντούφλες". Εκεί λύσαξε κάποιος να κάνει άγαλμα του ταπεινού συνταξιούχου στρατηγού, για να πάρουν μίζα αυτός και ο "ιδιαίτερος". Αθάνατη Ελλάδα με τους Ολυμπιακούς σου που ήταν "στοίχημα" για σένα και χρήμα για πολλούς. Πάρα πολλούς! Μόνο ελάχιστοι πολιτικοί επέμεναν ότι ΔΕν έπρεπε να τους πάρουμε. Και θα τους πληρώνουμε για πολλές δεκαετίες τους μιζαδώρους! Βρήκα αυτό το ποστ, σχετικό με τους Ολυμπιακούς και τον Καραγκιόζη...:
http://vasiliscaravitis.blogspot.com/2006/06/blog-post.html Διαβάστε το!

Βάσσια είπε...

Ευτυχώς που την έρευνα την διεξάγη η Γερμανική κυβέρνηση.
Διαφορετικά, από εδώ τίποτα δεν θα μαθαίναμε.
Παρηγοριά στον άρρωστο, εμάς δηλαδή, ότι αυτή τη φορά εμπλέκονται κι άλλα κράτη.
Δηλαδή, η διαφθορά έχει παγκοσμιοποιηθεί απόλυτα.

Skouliki είπε...

καλημεραααααααα

αντρας πανω σε οιστρο εγκλημα να τον κοβεις παρε φορα

Οιωνoσκόπoς είπε...

Το ότι 27/1 έπιασες και ανέδειξες τις δωροδοκίες της Siemens ως κεντρικό σου θέμα, κόντρα στην κυριαρχούσα ντιβιντι-πεθαμενολογία, σημαίνει μάλλον ότι θέλεις να πάρεις τη δουλειά της μαντικής από την «ΑΙΘΡΑ»...

Ντροπή σου!

brexians είπε...

oxi robe di kapa
alla mallon robadikapa 8a teriaze

Κλαζoμένιoς είπε...

Παλιά ξυνά σταφύλια αυτά, Ναπολέων μου...

Άντε νά 'χουν και λίγη ...ουρά με την κόντρα Χρυσοχο'ί'δη - Γιάννου Παπαντωνίου...

Τα φρέσκα γλυκά, γλυκύτατα για κάποιους, είναι από την Μάϊκροσόφτ για το πρόγραμμα «ένα λαπ-τόπ για κάθε παιδί», που τό συμφωνήσαμε ΕΦΤΑ, ΜΟΝΟΝ..., ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ από το αντίστοιχο που προωθεί, αφιλοκερδέστατα αυτός, ο έλληνας καθηγητής του Μ.Ι.Τ. Νεγρεπόντε, το «λαπ-τόπ των 100$».

Και νομίζω ότι είμαστε η ΠΡΩΤΗ χώρα που, για χάρη των μιζών της Μ/S προφανώς, υπονομεύει αυτό το πρόγραμμα, που υποστηρίζεται από την UNICEF...

Danaus Danao Lupus...

Ναπoλέων είπε...

Αγαπητοί Καρφωτέ, Μετεωρίτη, Marianaonice σάς ευχαριστώ από καρδιάς για την ενθάρρυνση.

@ Λωτοφάγε
Ευχαριστώ θερμά. Τό παράγγειλα.

@ Βάσσια
Στριμώχτηκαν κι αυτοί από την αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς...

@ Σκουλήκι
Ευχαριστώ πολύ αλλά ευτυχώς που είσαι μακρυά... Γιατί, αν ήσουν κοντά, τα φιλιά σου θα «μέ 'στελναν» εις τας αιωνίους μονάς, στην ηλικία μου...

@ Heliotypon
Τολμώ να καυχηθώ ότι ήμουν από εκείνους που αρθρογραφούσαν κατά των «Ολυμπιακών» ήδη από το 1990...
Κι όχι από ...αντι-μητσοτακίτιδα...
Από αντι-πρωταθλητισμίτιδα πάσχω, χρόνια τώρα. Ανίατη.
Εσύ, αγαπητή MenieK, μ' ακούς;;;
Συγχωρείστε μου την προσωπική αναφορά.
O "ήρωας με παντούφλες" είναι από τα αγαπημένα μου παλιά, μαζί με την "κάλπικη λίρα".

@ Ταξιδευτο-οιωνοσκοπο-κλαζομένιε

Κάτι θα κάνω και γι' αυτά. Εν καιρώ.

Καραμούζα είπε...

Εεκείνο το περί νέου δικομματισμού, ...Ντοραβαγγέλη εναντίον Κωσταγιώργου, είναι ασυλλήπτου συλλήψεως !!!

Αν δικαιωθείς, ρέ μπαγάσα, υπόσχομαι να σού τραβήξω έναν ...επικήδειο ανώτερο από αυτόν που εκτόξευσε ο Λουλούδιμος στον Friday Christ Superstar !

Καραμούζα είπε...

Υ.Γ.
Θα τόν γράψω από τώρα... Μήπως και πεθάνω πρώτα εγώ ... Δεν θέλω να χρωστάω...

mania είπε...

Βρε Ναπολέων μου καλησπέρα,
είχα λίγο καιρό να σε επισκεφθώ.
Λοιπόν κι εγώ δεν θα κάτσω στα αυγά μου ως πειθήνιος υπήκοος.
Ζήλεψα από τους Κινέζους και ετοίμασα εκστρατεία κατά της διαφθοράς. Κόπιασε από τα μέρη μου να τη δεις.

Ναπoλέων είπε...

@ Καραμούζα
Ευχαριστώ.
Όμως και τα δικά σου "Λουλούδιμος" και "Friday Christ Superstar" είναι ωραία.
Θα τά χρησιμοποιώ κι εγώ

@ Μάνια
Ευχαριστώ και μπράβο σου.
Πήρα «αμπάριζα», όπως θά είδες.