Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

26.11.08

... Άψογο μοναστηριακό ισοζύγιο !!!

Οι Μοναχοί πουλάνε "οικόπεδα",
οι Μοναχές αγοράζουν κτήματα.

Ελπίζω ο ..."πατήρ" Βατοπεφραίμ και ο ...ιπποκόμος του, που εξώφθαλμα περιφρόνησαν την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής αρνούμενοι να εξεταστούν ως μάρτυρες (αν μη αυτουργοί...) του μεγάλου σκάνδαλου καταλήστευσης της δημόσιας περιουσίας, την οποία ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ μέσω «ιδρυμάτων» και «off-shore», να υποστούν την πρώτη, έστω "δευτερεύουσα", τιμωρία γι αυτή τους την πράξη.
Εντωμεταξύ όμως αποκαλύφθηκε, από ένα κανάλι, κάτι άλλο: Ότι οι Μοναχές μιάς άλλης μονής, της «εις Εμμαούς» κοντά στη Θεσσαλονίκη, ΑΓΟΡΑΖΑΝ αβέρτα αγροτεμάχια δώθε-κείθε, πληρώνοντας πολύ μεγάλα ποσά!!! Πολύ μεγαλύτερα από την όποια "αντικειμενική" αξία τους.
Και είναι βέβαια φανερό το γιατί γίνονταν αυτό: Οι πωλητές (μέσω των ίδιων πάντα δικηγόρων και συμβολαιογράφων!) εμφάνιζαν τεράστια έσοδα "πωλήσεων", ψεύτικα προφανώς -διότι πού τα βρήκαν τόσα λεφτά οι Μοναχές;- και "ξέπλεναν" έτσι εισπράξεις από άλλες πραγματικές, παράνομες ασφαλώς, δραστηριότητες.
Σημειώστε ότι οι Μονές απαλλάσσονται από το φόρο μεταβίβασης ακινήτων... Κανένας εφοριακός δεν εξεπλάγη που αγροτεμάχια αξίας, πές, 10.000 € "αγοράζονταν" από τις Μοναχές της "Εμμαούς" για 300.000 €...

Μήπως το «η Ελλάδα, ξέφραγο αμπέλι»
είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός;;;

Τί λένε οι «ταγοί» μας;;;
Υ.Γ
Μιά ωραία τιμωρία των ...πωλητών "μαφιόζων" θα είναι πάντως να ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ αυτές οι αγοραπωλησίες για κάποιον «πλακατζήδικο» λόγο, π.χ. διότι δεν είχε συγκληθεί νόμιμα η ...ιεροσυνέλευση της Μονής, διότι δεν είχαν κρατηθεί σωστά τα πρακτικά εξουσιοδότησης για την αγορά, τέτοια..., και να υποχρεωθούν να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ το, υπέρογκο, τίμημα στη Μονή...
Και η τιμωρία των καλογριών που σύμπραξαν στο "ξέπλυμα";;;
Μα φυσικά να κληθούν να εξηγήσουν ΠΩΣ είχε αποχτήσει τόσα χρήματα η «Μονή εις Εμμαούς», ΠΟΥ φύλαγαν τόσα λεφτά ΠΡΙΝ την αγορά -στα ...στρώματα ή στον κόρφο τους;- και ΤΙ έκαναν τα τόσα αγροτεμάχια που αγόρασαν...
Μιά ιδέα ρίχνω κ. Αλογοσκούφη, κ. Χατζηγάκη, κ. {εποπτεύοντα τας Μονάς} Άνθιμε...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν ξυπνήσουν οι "οπαδοί" της θρησκείας πιστεύω κάτι μπορεί να γίνει.. Αλλά από τη στιγμή που είναι πολλοί δεμένοι στο άρμα της "χριστιανοσύνης" βλέπω δύσκολο να αντιμετωπίζονται τέτοιες εγκληματικές καταστάσεις φίλτατε..

Ναπoλέων είπε...

Αγαπητέ Stardust,
πάντα υπήρχε από λίγη έως πολλή βρώμα στο ιερατείο... Όπως σε όλα τα κλειστά συστήματα άλλωστε.
Παλιότερα όμως περιορίζονταν στα «κλασσικά»: Να ξαφρίζουν το παγκάρι, να μοσχοπουλάνε καμμιά εικόνα, να περιφέρουν "προσκυνήματα" προς χρηματοσυλλογή.
Τώρα πήρε πολύ νερό το κουτάλι τους, έχουν καβαλλήσει το καλάμι και μεγαλοπιάστηκαν. Χορός εκατομμυρίων πιά... αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Θα βγεί πολύ πράμμα ακόμα στη φώρα.

Και αν δεν ξυπνήσει, όπως σωστά λές, το ...οπαδολόϊ, για να γίνει κάτι ουσιαστικώτερο, θα ξαναγυρίσουν στα παλιά. Κέρδος είναι κι αυτό πάντως...

α-α-ε
Ν.

marianaonice είπε...

Άστα @φίλε μου!!
Ξέφραγο αμπέλι δεν θα πει τίποτε!!!
Σαφώς και είναι επιεικής ο χαρακτηρισμός! Εμενα άλλη λέξη μούρχεται στο μυαλό αυτή που σου τη θυμίζουν τα κόκκινα φωτάκια!! χαχα!!
Σιγά μη γυρίσουν πίσω τα χρήματα! Και να ακυρωθούν οι αγοραπωλησίες τα χρήματα τα έχουν καλά εξασφαλίσει!
Μην ελπίζεις...
Καλό μήνα, καλή εβδομάδα!!
:)))

Ναπoλέων είπε...

Ωρέ σεμνοταπεινή Μαριάννα, σιγά που θα μάς πεις ότι ξέρεις κι από κόκκινα φανάρια...

Είναι, άκου που σού λέω, πολύ πιό καθαρά από κάτι άλλα μέρη...

Δια ταύτα, που λέτε κι εσείς, δεν ταιριάζει ο τοιούτος χαρακτηρισμός στην αγαπημένη μας πατρίδα...

α-α-ε
Ν.

Ανώνυμος είπε...

Tο κοπάδι (που το αποκαλούν και ποίμνιο μη και παρεξηγηθεί), παρόλα όσα βλέπει και ακούει δεν εννοεί να συμμορφωθεί και επιμένει να συνεισφέρει τον οβολό του στα παγκάρια των απατεώνων που εμπορεύονται και πουλάνε κάτι που δεν έχουν!
Αλλά τι να περιμένεις από το πόπολο όταν άνθρωποι, μορφωμένοι υποτίθεται, που εκλέγονται και στέλνονται στη βουλή να μας εκπροσωπήσουν, σκύβουν και φιλάνε τα χέρια των ρασοφόρων-κτηματομεσιτών ζητώντας την ευλογία τους…
Ας μη μιλήσουμε βέβαια και για κάτι καραγκιόζηδες δημοσιογράφους-που θέλουν να διαμορφώνουν και την κοινή γνώμη- που με ευλάβεια περισσή υποκλίνονται για να ασπαστούν το χέρι του Εφραίμ!!!
Άστα να πάν στο διάολο Ναπολέων…

red&black είπε...

και βεβαια ειναι πιο καθαρα χρησιμοποιουν και μπιντεδες ,
ενω το μαγαζι της πελεκη (οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο..) διαθετει πιο βρωμικα μεσα για το ξεπλυμα,

ηρθε λοιπον η ωρα να αποκτησουμε φορολογικη συνειδηση
(βαλε και τον Μαγγινα μεσα)

Ναπoλέων είπε...

@ Syneas
1. Θύμησέ μου κάποτε να σού πω μια μικροϊστορία με τον Σεραφείμ και το πώς έβλεπε το ...νεαρό ΠΑΣΟΚ {ακριβώς ταιριαστή με όσα λές!!!} και θα γελάσεις, ίσως πικρά, αλλά θα γελάσεις...
2. Εκεί μέσα στο «άστα να πάν...» μού το χαλάς. Διότι...
«για να γυρίσ' ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή», που το τραγούδαγε μεν η τότε "άλλη αριστερά" αλλά ούτε το κατάλαβε, ούτε το εφάρμοσε.

@ Red & Black
Μην μού πειράζεις τον Μαγγίνα!!!
Στο αναψυκτήριό του τα πάντα ήταν πεντακάθαρα!

α-α-ε
Ν.