Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

15.2.09

Αλλεπάλληλα χαστούκια ...στο τρυφερό μαγουλάκι των αλαζόνων "ταγών"...

1. Δικάστηκε και καταδικάστηκε ο πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου Τζανίκος για τις παρανομίες του σχετικά με την ανέγερση του διαβόητου «The Mall».
2. Δικάστηκε και καταδικάστηκε "Ο" Νομάρχης..., ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Ψωμιάδης, για παράνομη μείωση προστίμου σε λαθρέμπορο καυσίμων.
3. Κατάρρευσαν τα εξωφρενικά σχέδια για κατασκευή εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με ρυπογόνα καύση λιθάνθρακα. Λιθάνθρακα που ΔΕΝ έχουμε... αγοραστός θα ήταν... Και σε τέτοιες κολοσσιαίες αγορές υλικών, πέφτουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΙΖΕΣ. Κάποιοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ, που τις έχασαν... Ρυπογόνος βέβαια -και μάλιστα περισσότερο- είναι και ο καιόμενος λιγνίτης... Αλλ' αυτός τουλάχιστον είναι δικός μας... δεν τον αγοράζουμε.
Κατάρρευσαν τα εξωφρενικά σχέδια διότι οι "ταγοί" τράπηκαν σε άτακτη φυγή μπροστά στην συντονισμένη αντίδραση των κατοίκων ΟΛΩΝ των {5} περιοχών, όπου σχεδιάζονταν να γίνουν τέτοια εργοστάσια. Αλλά και άλλων πολιτών, ευαίσθητων στο πρόβλημα υπερθέρμανσης του πλανήτη.
4. Απορρίφθηκε το ...εμπνευσμένο σχέδιο του Σουφλιά να τσιμεντοποιηθούν τα νησιά μας και γενικότερα κάθε «αξιοποιήσιμη» παραλία... Είναι πολλά τα λεφτά, συνάδελφε Γιώργο... {Δείτε και το σχόλιο στη διπλανή στήλη}
5. Ο ...πριονοδήμαρχος Αθηναίων Κακλαμάνης, που θέρισε 40 τεράστια δέντρα στην Κυψέλη για να κάνει κάποιος ιδιώτης επιχείρηση "πάρκινγκ", τα βρήκε εντέλει σκούρα από την έντονη και συνεχή αντίδραση των περιοίκων.
{Διαβάστε και το «ποίημα» που έγραψε η "Καραμούζα"...-arritarimata.blogspot.com}
6. Ο δήμαρχος Γιαννιωτών Γκόντας ΠΡΕΠΕΙ να το κατάλαβε ως χαστούκι {έχει νομίζω αυτήν τουλάχιστον την ευαισθησία...} το ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων όχι μόνο απόρριψε την μορφή του φοβερού kitsch που πήρε το ξενοδοχείο, πρώην "ΞΕΝΙΑ" και νύν "Γκράν Σεράϊ", του κ. Μήτση {"Αδέσμευτος Τύπος"-"Βραδυνή"} στον οποίον το πούλησε ως δήμαρχος, και το οποίο kitsch είχε χαρακτηρίσει ως ...«κόσμημα των Γιαννίνων», αλλά το ΚΣΝΜ ζήτησε και να γκρεμιστεί ο επιπλέον όροφος, για να πάρει άδεια λειτουργίας...
Δεν περνούν λοιπόν ΠΑΝΤΟΤΕ οι αυθαιρεσίες τους...
Αρκεί ΕΜΕΙΣ να αντιδρούμε άμεσα, έντονα, επίμονα, μεθοδικά.

1 σχόλιο:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Είναι το δεύτερο post σου που διαβάζω και αυτο έχει θέμα την διαφθορά, ξεκίνησες "πόλεμο" ενάντιας της?

Αν ναι τότε συγχαρητίρια και πως μπορώ να συνησφαίρω και εγώ;