Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

4.1.12

Για την 6η δόση ρίξαμε[¹] τον GAP...
Για την 1η τώρα δόση[²] πρέπει να ρίξουμε όλον τον συρφετό!

Καλή χρονιά!
Κι ας αρχίσω με τα ...αστεράκια του τίτλου:
[¹] Οι πολλαπλές αυθόρμητες αποδοκιμασίες στις 28/10 τον έρριξαν! Όχι η τρόϊκα!
Πανικοβλήθηκαν όλοι και -ειδικά ο GAP- τρομοκρατήθηκε... αναλογίστηκε το Γουδί... και πέταξε την μπαρούφα για δημοψήφισμα... Όσα ακολούθησαν μετά, ήταν "φυσικά και επόμενα".
[²] Αν ρίξουμε τον συρφετό, που αυτοαποκαλείται "κυβέρνηση σωτηρίας" (όπως και οι περισσότερες από το 1955 και δώθε...), και αρνηθούμε "κούρεμα" και νέο δάνειο, τότε μόνον θα έχουμε το πρώτο έναυσμα, την "πρώτη δόση" ελευθερίας και δημοκρατίας,  με αλληλεγγύη, δίκαιη κατανομή των βαρών, δίκαιη απολαβή των κόπων μας και ...κουμάντο στο τσαρδί μας.

Το 2012 ως χρονιά του "αρμαγεδδών" κατά -λέει...- τους Μάγια (έχουμε όμως περιθώριο 352 ημερών ακόμα...) μπήκε θριαμβευτικά στη χώρα μας με τρομοκρατικό "μπαράζ" όλης της συστημικής ...πυροβολαρχίας. Τι ΠτΔ, τι πρωθυπουργός, τι Ράπανος, τι ΣΕΒ και δεν συμμαζεύεται. Τι οι παραθυράκηδες και όλη η χορεία των εκπορνευμένων χρυσοπληρωμένων παπαγαλακίων των (εκδιδομένων επί χρήμασι) ΜΜΕ...
Ή κούρεμα ή καταστροφή!
Ή νέο δάνειο ή καταστροφή!
Ή «εξορθολογισμός» στα πάντα ή καταστροφή!
Ή συνεχής «λιτότητα» ή καταστροφή!
Ή «αξιοποίηση» ή καταστροφή!
Και βέβαια με το «εξορθολογισμός» εννοούν νέο πετσόκομμα μισθών-συντάξεων, με την «λιτότητα» την πλήρη εξαθλίωση και με την «αξιοποίηση» το πλήρες ξεπούλημα δημόσιας γης και πόρων...
Ξεχνούν όμως μια ...μικρή λεπτομέρεια:
Τα ίδια ακριβώς έλεγαν και για την αναγκαιότητα της προσφυγής στην τρόϊκα και το μνημόνιό της... που θα ήταν -κατ' αυτούς- η σωτηρία μας... Κι άλλες πέντε φορές πάλι. Από μία σε κάθε "δόση"...
Όλη τους η ψευδολογία, όλη τους η ξεφτίλα, υπάρχει γραφτή, υπάρχει στο διαδίκτυο, υπάρχει ως ήχος και εικόνα.
Ήδη δοκιμάσαμε τις ...σωτηρίες τους έξη φορές με τις έξη δόσεις του δανείου. Κι απ' το κακό στο χειρότερο πάμε. Σύμφωνα με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ δείκτες... τα δικά τους κριτήρια.

Ας μη επιτρέψουμε το "κούρεμα" και το -συναφές- νέο δάνειο, ας μη αφήσουμε την ...τρία κακά της μοίρας της, την ...τρισωτηριακή κυβέρνηση του ...παπαδήμιου να αλυσοδέσει για 20-30 (τουλάχιστον...) χρόνια την Ελλάδα στα συμφέροντα του άπληστου, απαράγωγου, ακριδικού κεφάλαιου.
Με τον μόνο τρόπο που ξέρουμε καλά και που τόσο αποτελεσματικός αποδείχτηκε: Με επάλληλες συνεχείς αποδοκιμασίες των "ταγών" του ολέθρου παντού, σε κάθε ευκαιρία!
Και...
Δεν πρέπει να περιμένουμε την ...25η Μαρτίου για να δράσουμε! Δεν χρειάζεται να είναι εθνική γιορτή για να τους αποδοκιμάσουμε! Τους «μεγάλους» κανοναρχούντες ή τους «μικρότερους» σφογγοκωλάριους! Δεν πρέπει να τους αφήνουμε σε "χλωρό κλαρί" οπουδήποτε, οποτεδήποτε, σε οποιαδήποτε ευκαιρία δημόσιας εμφάνισής τους μάς δίνεται!
Άλλωστε, από αυτά που λένε, μάλλον αργά θα είναι τότε... Θα έχουν υπογράψει -μεγαλώνοντας την δυσκολία ανατροπής- όλα μας τα δεσμά ώς τότε... Ή μπορεί και αρκετά νωρίτερα. Γιαυτό πρέπει να επέμβουμε αμέσως!

Ως προς τα μέσα, ας περιοριστούμε σε φραστικές αποδοκιμασίες ή με πλακάτ-πανώ. Άντε και σε καμμιά απαξιωτική χειρονομία. Όχι χειροδικία όμως! Επίσης ας μην χρησιμοποιήσουμε νεράντζια (κάνουν ωραίο γλυκό!) ούτε γιαούρτια ή αυγά (κάποιοι από μάς τα έχουν ανάγκη ως τροφή)...
Και βέβαια συνιστώ θερμά να μην επαληθεύσουμε την πρόβλεψη του πρώην πρωθυπουργού μας να  τους -και τον...- πάρουμε με τις πέτρες! Δεν είναι καλή μέθοδος, δίνει λαβή σε προβοκάτσια.

Τελειώνοντας θέλω να σημειώσω το εξής: Οι συνεχείς αποδοκιμασίες μας εκτός από το άμεσο έχουν και ένα ...remote αποτέλεσμα... ένα τηλεαποτέλεσμα, ας πούμε: Γεννούν στους τοκογλύφους, που μάς δανείζουν μέχρι να μάς εξαθλιώσουν για να αρπάξουν εύκολα και μπιρ -παρά τα "φιλέτα" μας, μεγάλη ανασφάλεια. Τους κάνουν να αμφιβάλλουν ότι θα πετύχουν το στόχο τους.
Ξέρουν καλά ότι ελάχιστη "χρηστική" αξία έχουν οι υπογραφές των λακέδων "ταγών" μπροστά στην ενεργό λαϊκή εναντίωση.
Άρα θα ...κόψουν λάσπη και θα μάς αφήσουν ήσυχους, αν έτσι δράσουμε. Ήδη ο ξένος τύπος "ρίχνει σπόντες" πάνω σ' αυτό... Πολλαπλασιάστηκαν τα σχετικά άρθρα μετά τις, αυθόρμητες και σε 20 πόλεις ταυτόχρονα, αποδοκιμασίες στις 28/10.

Ως «κεντρικό» σύνθημα των αποδοκιμασιών υιοθετώ και προτείνω το της "Καραμούζας":
Δεν θέλουμε το "κούρεμα" ούτε δανειακή! 
Φευγάτε παπαδήμιοι, πριν έρθουμε εκεί!

Και, ως -αείποτε- μεγαλόψυχοι, λέω να τους παράσχουμε δωρεάν τα καύσιμα των ελικοπτέρων. Με ή χωρίς τον όρο να μάς επιστρέψουν όσα έχουν κλέψει, όσοι έχουν κλέψει. 
Δεν ξέρω όμως πάλι... Πείτε κι εσείς τη γνώμη σας επ' αυτού.

3 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Μην βιάζεσαι, Ναπολέων. Τριάντα ΠΑΣΟΚικά έτη ήταν αυτά. Χρειαζόμαστε χρόνο. Οργανωνόμαστε. Συζητάμε. Ψαχνόμαστε.
Και μην ανησυχείς. Υπογράψουν-δεν υπογράψουν αυτοί, αν θελήσει ο λαός, θα κάνει στάχτη τις δανειακές συμβάσεις.

Ναπoλέων είπε...

Σωστό.
Άλλωστε το αναφέρω κάπως κι εγώ...

Όμως, ρε φίλε, καλό δεν είναι να τους ξεφορτωθούμε το ταχύτερο;;;

Και μετά, μέσα στο σίγουρο χάος (γεννήτορα του παντός ως γνωστόν...) θα μπορέσουμε να οργανωθούμε... «να βάλουμε μιά τάξη», που λέει και το τραγούδι...

Νά 'σαι καλά!
Και φέτος προγραμμάτισε να εκμεταλλευτείς το δώρο πού 'χες κερδίσει προ αμνημονεύτων ...μηνών.
Θα χαρώ πολύ!

KOYKLITIS είπε...

Συμφωνώ με όσα λες και προσθέτω: στο ελικόπτερο που θα πάρουν για να φύγουν, και που θα τους βάλουμε τα καύσιμα δωρεάν, να φροντίσουμε να είναι νοθευμένα για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναγυρίσουν!