Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

22.6.12

Οι Έλληνες τιμώρησαν σκληρά
τον καταχθόνιο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ !

...που, όπως είναι γνωστό "τοις πάσιν Έλλησι", ευθύνεται ολοκληρωτικά και απόλυτα για το χάλι μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ (κακο)κυβέρνησε, από το παρασκήνιο, τη χώρα επί 37 χρόνια συνέχεια και σώρευσε στην αγαπημένη μας πατρίδα «τα τρία κακά της μοίρα της».
Τρία κακά;;;
Λίγα μού φαίνονται... Μάλλον έξω πέφτω...
Ας ξεκινήσω μια καταγραφή και απαρίθμηση (των πιο "χοντρών" εννοείται...) να δούμε που θα φτάσει ο αριθμός.
1. Κατά διασταυρωμένες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, τον Σεπτέμβρη του 1974 ο ΣΥΡΙΖΑ επηρέασε τον «εθνάρχη» Καραμανλή να επιβάλει ως εκλογικό σύστημα την Ενισχυμένη ΔΥΣαναλογική. Ο ίδιος ιδέα δεν είχε από καλπονοθευτικά συστήματα. Αυτά που είχε επιβάλει στις εκλογές του 1956, 1958 και 1961, ως ΕΡΕτζής τότε, ήταν πρότυπα, ήταν υποδείγματα δημοκρατικότητας και εντιμότητας! Έτσι τόσο το 1974, όσο και το 1977, με υπευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, μάς πρόκυψαν ανίκανες μονοκομματικές ανεξέλεγκτες κυβερνήσεις. Τόσο ανίκανες που έκαναν τον «εθνάρχη» να εκστομίσει περίλυπος το μνημειώδες «έξω πάμε καλά, μέσα δεν πάμε», καταδεικνύοντας από τότε την ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑίων.
2. Με την ίδια καταχθόνια μεθοδολογία ο ΣΥΡΙΖΑ επηρέασε στη συνέχεια τον «χαρισματικό» Παπανδρέου, ώστε όχι μόνον να μην αλλάξει το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα που "παρήγαγε" ισχυρές(*) «αυτοδύναμες» κυβερνήσεις αλλά -το και χειρότερο- να κάνει πιο αυταρχικό το Σύνταγμα Καραμανλή, το οποίο, με δήλωσή του στις 23-12-1974, είχε καταγγείλει, απερίφραστα και λεβέντικα, ότι αποτελεί «συντακτικό πλαίσιο απολυταρχισμού με κοινοβουλευτικό μανδύα» και «προέκταση και επιφανειακή μόνον αλλοίωση του Συντάγματος Παπαδόπουλου».
3. Κι εκεί στη τριετία 1986-88 ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε απανωτά τις εξής βδελυρές ενέργειες: Προκάλεσε κατάθεση δύο εκατομμυρίων δολλαρίων σε ελβετικό λογαριασμό του Κουτσόγιωργα για να τον ενοχοποιήσει για χαριστικό υπέρ του Κοσκωτά(**) Νόμο, ζάλισε τον Τσοβόλα να κάνει χαριστική ρύθμιση των (τεράστιων) χρεών Καλκάνη, στου οποίου την ροζ βίλλα, όλως τυχαίως, στέγαζε τον έρωτά του ο αρχηγός, έπεισε τον Λούβαρη(***) να μεταφέρει σε μεγάλα κουτιά (Pampers ή Babylino, αδιευκρίνιστο) πολλά-πολλά "τούβλα"(****). Κι όλα αυτά για να εκθέσει τον «χαρισματικό»... Έτσι μάς πρόκυψε το "βρώμικο '89". Ο καταχθόνιος ΣΥΡΙΖΑ, όπως πάντα, έφταιγε.
4. Συνεχίζοντας την αντεθνική ταχτική του ο ΣΥΡΙΖΑ επηρέασε το 1990 τον νεοσυντηρητικό Στέφανο Μάνο (και τον Μητσοτάκη) να εφαρμόσουν το επαίσχυντο μέτρο της απόσυρσης πάσης σακαράκας, ιδίως όσων ήταν εγκαταλειμμένες επί χρόνια, με την πρόφαση μείωσης των ατυχημάτων. Έτσι και μεγάλη εκροή συναλλάγματος επήλθε και οι ντόπιοι αυτοκινητέμποροι πλούτισαν και τα θανατηφόρα ατυχήματα αυξήθηκαν! Διότι όταν τα αυτοκίνητα, ως καινούρια, τρέχουν πολύ στους ΙΔΙΟΥΣ κακούς δρόμους... σκοτώνονται περισσότεροι...
5. Με ένα σατανικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ επηρέασε το μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο οποίο το 1995 ο «χαρισματικός» είχε αναθέσει τα του "πόθεν έσχες" του για να αγοράσει το, και "κωλόσπιτο" χυδαίως αποκληθέν υπό Ευαγγέλου Γιαννοπούλου, «παλατάκι της Εκάλης». Και τότε εφευρέθηκε το «άτοκο δάνειο χωρίς χρονοδιάγραμμα επιστροφής», η πιο αισχρή (αλλά ...νομότυπη) περιγραφή του Νόμου για το  "πόθεν έσχες". Ο ΣΥΡΙΖΑ κατ' αυτόν τον τρόπο υπονόμευσε την εντιμότητα του κυβερνώντος ΠΑΣΟΚ με καταστροφικές στη συνέχεια επιπτώσεις.
6. Πράγματι πλείστοι ΠΑΣΟΚοι και παρατρεχάμενοι μετασχηματίστηκαν στο πίτς-φυτίλι σε θηριώδη λαμόγια, τα οποία:
6.1.  Ενώ πριν έπαιρναν μίζες το πολύ μέχρι 500 εκατομμύρια, με την «Αγορά του Αιώνα» σε τανκς, αεροπλάνα, υποβρύχια και ό,τι άλλο σχετικό πέρασαν γρήγορα στα ΔΙΣεκατομμύρια!
6.2. Με πρόφαση το πανηγύρι των Ολυμπιακών ΝΤΟΠαγώνων, έφαγαν τον αγλέορα από το Δημόσιο Ταμείο είτε ως τεράστιες μίζες που εισέπρατταν από προμηθευτές και κατασκευαστές είτε ως τεράστια ανεξέλεγκτα κέρδη που εισέπρατταν ως προμηθευτές και κατασκευαστές.
6.3. Με πρόφαση τα αναμενόμενα από τα φαραωνικά έργα των Ολυμπιακών ΝΤΟΠαγώνων υπερκέρδη φούσκωσαν το Χρηματιστήριο και έφαγαν τα λεφτά του -πάντα εύπιστου και πάντα προδομένου- κοσμάκη.
ΣΥΡΙΖΑϊκή φτιάξη ήταν κι αυτά!
7. Καταχθόνια φτιάξη ώστε στις εκλογές του 2004 να έρθει πλησίστια η ΚΑΚΗ ΔΕΞΙΑ της ΝΔ στη θέση της εκσυγχρονισμένης του ΠΑΣΟΚ. Και έτσι να επανιδρύσει την Αγροφυλακή, να φέρει τους νταβατζήδες στη θέση των λαμόγιων, να αντικαταστήσει τα «νέα τζάκια» με κουμπάρους, να φτάσει τα δάνεια και το έλλειμμα στο μη περαιτέρω. Εθνική καταστροφή! Με αποκλειστικό φταίχτη τον ΣΥΡΙΖΑ.
8. Όλα αυτά τα 37 χρόνια οι τρισκατάρατοι ΣΥΡΙΖΑίοι είχαν δημιουργήσει μιά "περιρέουσα ατμόσφαιρα", ένα κόμπλεξ σε απλά ελληνικά, στους υπουργούς των κυβερνήσεων, αδιάφορο αν ήταν της ΚΑΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ της ΝΔ ή της σοσιαλιστικής του ΠΑΣΟΚ. Κόμπλεξ που ωθούσε αυτούς τους φουκαράδες έντιμους υπηρέτες του εθνικού συμφέροντος, να κάνουν ρουσφέτια και να διορίζουν, με παχυλούς ή μικρότερους μισθούς, στο Δημόσιο και τις Δημόσιες Επιχειρήσεις ΜΟΝΟΝ συριζαίους!!!
9. Διαβρώθηκε έτσι ο, άριστα έως τότε λειτουργών, κρατικός μηχανισμός με συριζαϊκά καθάρματα τα οποία υπονόμευαν κάθε σωστό κυβερνητικό μέτρο και φρέναραν μέχρι πλήρους ακινητοποίησης το αναπτυξιοπαραγωγικό μεγαλόπνοο έργο των κυβερνήσεων, άσχετο αν ήταν της ΚΑΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ της ΝΔ ή της σοσιαλιστικής του ΠΑΣΟΚ.
10. Άμεση -και πολύ ψυχοφθόρα- συνέπεια αυτής της παγωμάρας ήταν να στραφούν προς τις ατομικές λύσεις, προς τη δωροληψία, τα φακελλάκια, τα "γρηγορόσημα", τους εκβιασμούς κλπ λαμπροί υπάλληλοι καριέρας, που είχαν διοριστεί με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια των υπουργών είτε της ΚΑΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ της ΝΔ είτε της σοσιαλιστικής του ΠΑΣΟΚ.
11. Αντιδρώντας άμεσα υγιείς επιχειρηματίες -και κάποτε ολόκληροι κλάδοι επιχειρηματιών- κατέφυγαν ταυτόχρονα τόσο στην εξασφάλιση τερατωδών φοροαπαλλαγών και προνομίων, όσο και στην παραγωγικότατη φοροκλοπή συνδυασμένη τις πιό πολλές φορές με εισφοροδιαφυγή, για να αντιμετωπίσουν τον σκληρό ανταγωνισμό. Αυτή είναι η εθνικώς χειρότερη ευθύνη του αντεθνικού ΣΥΡΙΖΑ.
12. Για να περισώσουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία οι διορισμένες είτε από την ΚΑΚΗ ΔΕΞΙΑ της ΝΔ είτε από την σοσιαλιστική του ΠΑΣΟΚ διοικήσεις τους, κατάφυγαν σε μυριάδες έξυπνα στημένους συνδυασμούς (χυδαϊστί:  "κομπίνες"), όπως αυτή των [σο]δομημένων ομολόγων. Όμως, από τις συνεχείς τρικλοποδιές που τους έβαζαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αντί να περισώσουν τα Ταμεία, περιέσωσαν μόνον τις τσέπες τους.
Αυτά τα 12 έχω σημειώσει ως ...«τρία κακά της μοίρας μας», προκληθέντα από την εγκληματικά αντεθνική στάση και δράση του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί και νά 'χω ξεχάσει μερικά. Προσθέστε παρακαλώ όσα άλλα θυμηθείτε στα σχόλια για να ολοκληρωθεί ο κατάλογος.
Αντιδρώντας ο υπερήφανος και αδούλωτος ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ένα πενιχρό 27% μόνον, τιμωρώντας τον σκληρά, και επιβράβευσε αθροιστικά την εθνοσωτήρια 37ετή διακυβέρνηση τόσο της ΚΑΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ της ΝΔ όσο και της σοσιαλιστικής του ΠΑΣΟΚ με το μεγαλειώδες 41%.
 - - - - - - - - - - - - - -
(*) Δηλαδή ισχυρώς διεφθαρμένες...
(**) Ναι μεν απατεώνα αλλά ...«συμπαθητικού χοντρούλη» κατά την Ελένη Βλάχου...
(***) Ιατρικό φαινόμενο! Αποφυλακίστηκε προ εικοσαετίας λόγω "ανηκέστου βλάβης της υγείας" και ...ζεί και βασιλεύει το θηρίο!
(****) Στην αργκώ του υποκόσμου "τούβλο" ήταν ένα μάτσο από 10 δεσμίδες πεντοχίλιαρα ήτοι δυόμισυ εκατομμύρια δραχμές. Κατά τους υπολογισμούς των ειδικών ένα μεγάλο κουτί Pampers (ή Babylino...) χωράει 20 "τούβλα" τουλάχιστον δηλ. 50 εκατομμύρια και πλέον...

4 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Δυστυχώς, Ναπολέων, έχεις δίκιο: ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα! Ακόμα και για τη Χούντα.
Μόνο που έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα. Είναι αναντίστοιχα με τις δημοσκοπήσεις. Τόσο έξω έπεσαν;
Μήπως είναι σαν την "αποχή" των νέων ξενιτεμένων και των φοιτητών;

Ναπoλέων είπε...

Δεν νομίζω ότι έπεσαν έξω.

Οι μέχρι 1/6 δημοσκοπήσεις είχαν διαφορά.
Όχι όμως και οι «μυστικές» κατά το ...απαγορευμένο δεκαπενθήμερο.
Δεν ήξερα κάποια "από πρώτο χέρι", δεν έχω «κονέξια»...
Όμως, βλέποντας ανελλιπώς τις πρωϊνές εκπομπές 6-12, αυτή την εντύπωση είχα «εισπράξει» από τους παραθυράκηδες που σίγουρα ήξεραν κάποιες μυστικές δημοσκοπήσεις:
Γύρω στο 30% και οι δύο με διαφορά ...στήθους.

Από τη σκοπιά μου πάντως ήταν το "τέλειο" αποτέλεσμα!
Θα την παρουσιάσω ...οσονούπω.

Side21 είπε...

Ας αφήσουμε όλα τα προηγούμενα
"τρία ή περισσότερα" κακά του ΣΥΡΙΖΑ ...
Κι ας προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αυτά που μας έρχονται !!!
Η Ιστορία τρέχει και δεν περιμένει ...
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ εύχομαι ...

Ναπoλέων είπε...

Σωστό Άγρυπνε!

Ένας ήταν ο στόχος εξαρχής:
Το ξεπούλημα.
Ξεπούλημα όσων δεν μπορούν να "παράξουν" στα εργοστάσιά τους: Ακτές, κλίμα, φυσικοί πόροι.
Όλα τα άλλα ήταν ενδιάμεσα τερτίπια για να έχουν μειωμένη (ή/και ανύπαρκτη...) λαϊκή αντίδραση μέσω της εξαθλίωσης.

Τώρα, παρολονότι δεν έχει επιτευχθεί η απόλυτη εξαθλίωσή μας, μπροστά στον κίνδυνο ΣΥΡΙΖΑ, «διέταξαν» τον Σαμαρά να κάνει γρήγορα.
Να αρπάξουν ό,τι προλάβουν.
Ως «επενδυτές» βεβαίως βεβαίως.
Για να βρεί δουλειά ο κοσμάκης κλπ κλπ κλπ

Αυτό είναι το ένα, το μοναδικό αλλά τεράστιο, κακό.

Στην ανατροπή του πρέπει να εστιάσουμε όλες τις δυνάμεις μας.