Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

13.4.14

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω {Αθήνα}
Πετρέλαιο! Πετρέλαιο! Ομέρ-Αντώνη!

«Γάτα» ο δικός σου.
Ερήμωσε -για μιά ακόμα φορά...- την Αθήνα, ώστε να μην πλησιάσει έλληνας και δείξει την αγάπη του στην Μέρκελ και έτσι να την απολαύσει μόνος του.
Θες, σου λέει, να την πλησιάσει κάνας μπάνικος, κάνας βλέμμα-που-σκοτώνει ασίκης και τη ρίξει;

Όμως δεν τους βγήκε η προεκλογική εκστρατεία. Κανενός από τους δύο. Διότι και η Μέρκελ, παρότι πρόσφατα εμβαπτισμένη στην ψήφο των γερμανών, έχει ανάγκη από ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Και το «όλα καλά στην Ελλάδα, δεν θα χρειαστεί άλλο δάνειο» -έστω και με ...υποσημείωση «να τηρηθεί το πρόγραμμα»- λογάριαζε να της δώσει κάποιες ψήφους.
Ήρθε όμως το άτιμο το ΔΝΤ, όπου προεδρεύει η μισητή της Λαγκάρντ, και δεν τα μάσσησε. Ανακοίνωσε ότι χωρίς 3ο Μνημόνιο δεν κλείνει η μαύρη τρύπα...
Τζάμπα ταξείδι έκανε η κυρία...
Για τον δυστυχή Ομέρ-Αντώνη τί να πει κανείς...
Θριαμβολόγησε για το διαβόητο "Πρωτογενές Πλεόνασμα" και αποκαλύφθηκε γρήγορα ότι από κυβερνητικό μπαταξηδηλήκι προέρχονταν.
Θριαμβολόγησε για την "δόση" των 11,5 δίς... Και θα την πάρουμε, αν την πάρουμε, σε ...δόσεις και μετά τον -κρίσιμο- Μάϊο... Μετά την εκπλήρωση των "προ-απαιτούμενων", αν τα εκπληρώσουμε...
Θριαμβολόγησε για την "έξοδο στις Αγορές" κι όλοι -ντόπιοι και ξένοι, εξαιρουμένων των σφογγοκωλάριων «δικών» του και των εξωνημένων παπαγαλακίων- αποφάνθηκαν ότι καμμιά ουσία δεν είχε... Ότι προεκλογικό πυροτέχνημα ήταν.
Άσε που κάποιοι το προχώρησαν παραπέρα: Γιατί είναι καλλίτερα να εξαρτιώμαστε από τις ακρίδες του απαράγωγου κεφάλαιου, από τους διεθνείς τοκογλύφους τύπου Σόρος, και όχι από κράτη-εταίρους μας εντός της Ε.Ε. και με πολύ χαμηλότερο επιτόκιο μάλιστα;;;
Και άσε που κάποιοι, κακεντρεχέστεροι, γνωμάτευσαν ότι η άνευ άλλου λόγου "εξοδος" ως ...έξοδος από το λάκκο με τα φίδια Μπαλτάκου χρησιμοποιήθηκε.

Προφητεύω ότι σύντομα -προεκλογικά πάντα- θα εκτοξεύσει το ...πετρέλαιο!
Έτσι κάπως σαν χολυγουντιανή ταινία στο Τέξας, που, μόλις χτυπούσαν "φλέβα", ο μαύρος χρυσός εκτινάσσονταν ψηλά λούζοντας τους αλλόφρονες από χαρά γεωτρυπανιστές...
Κάποια έκθεση, κάποια γνωμάτευση κάποιου διεθνούς φήμης ειδικού περί του πόσο πλούσιοι θα γίνουμε απ' το πετρέλαιο των βυθών μας, θα δεί το φως της δημοσιότητας.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ; ; ;

2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Χαχαχα! Ομέρ Αντώνης! Πολύ καλό.
Για όλα τα άλλα, δυστυχώς, έχεις δίκιο.
Καλή σου νύχτα

KOYKLITIS είπε...

Προσυπογράφω όσα λες γιαυτό και δεν το πάω το στοίχημα γιατί θα είμαι χαμένος από χέρι.
Καλημέρα.