Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

5.10.09

Οικτρή ήττα του μικρού Χριστόφορου!

Δεν κατάφερε να ρίξει τον δικομματισμό!
Ο μικρός Χριστόφορος, γερμανός υπήκοος, σπουδαίος "μάνατζερ" της αγαπημένης μας Ζήμενς, η οποία πουλώντας μας το περίφημο σύστημα σήϊ-φορ-άϊ (που κάποιοι το παράφρασαν σε ...συμφορά) μάς προστάτευσε από τους κακόβουλους τρομοκράτες κατά τη διάρκεια τον Ντοπ-αγώνων, δεν κατάφερε να ρίξει τον δικομματισμό, όπως αναντίρρητα επιδίωκε αποκαλύπτοντας τις δωροδοκίες της Ζήμενς προς στελέχη και του ΠΑΣΟΚ παλιότερα και της Ν.Δ. πιό πρόσφατα, αλλά και προς αυτά τα ίδια τα κόμματα, ενισχύοντας τον προεκλογικό τους αγώνα και τα ταμεία τους ενγένει για την «καλλιέργεια πεδίου», όπως κομψά ονόμαζε το αποτέλεσμα της αδιάλειπτης επί χρόνια δωροδοκίας.
Στο ότι το διαβόητο σύστημα σήϊ-φορ-άϊ δεν δούλεψε ποτέ, όπως και το ότι, λέγεται, ότι το πληρώσαμε σε τετραπλάσια τιμή από την τιμή που θα το παίρναμε από άλλη εταιρεία, μην δώσετε καμμιά σημασία. Είμαστε υπερήφανος λαός εμείς, είμαστε "υπεράνω" τέτοιων λεπτομερειών...
Ο μικρός Χριστόφορος δεν κατάφερε να ρίξει τον δικομματισμό όχι επειδή ήταν ανίκανος. Ίσα-ίσα ικανώτατος ήταν, διότι δεν είναι μικρό πράμμα να δωροδοκείς τόσα κομματικά στελέχη τόσον καιρό και μετά να φουσκώνεις τις τιμές ως το "θεό" για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου πολλαπλάσια! Θέλει γνώσεις, εμπειρία, μαεστρία, ανεντιμότητα. Μόνον ένας άριστος "μάνατζερ" τα διαθέτει αυτά!
Ο μικρός Χριστόφορος απότυχε γιατί τον έβαλε στόχο ο ελληνικός λαός! Τον τιμώρησε για τις πράξεις του δίνοντας ισχυρότατη πλειοψηφία (και σε ποσοστά και σε έδρες) στο ένα από τα 2 κόμματα "εξουσίας" που τόσα χρόνια δωροδοκούσε.
Ο μικρός Χριστόφορος απότυχε στον αγώνα του εναντίον του δικομματισμού, διότι ως γερμανοθρεμμένος, δεν μυρίστηκε την αθάνατη ελληνική μαγκιά:
Και η μαγκιά είναι: Ανάμεσα από δυό κλέφτες, διαλέγεις τον μεγαλύτερο!
Προφανώς αυτός είναι εξυπνότερος από τον άλλον.
Κι οι δυό τους βέβαια είναι απείρως εξυπνότεροι από τους υπόλοιπους που δεν σούφρωσαν τίποτε.
Δεν είμαστε βλάκες, ρέ!, να βάζουμε βλάκες, έντιμους να μάς κυβερνάνε...

1 σχόλιο:

...Ατακαδόρ είπε...

Λες ο Χριστοφοράκος, όταν εκτίσει την ποινή που του επέβαλαν οι γερμανοί, να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ηγηθεί ...αντιδικομματικού κόμματος;;;

Πλάκα θά 'χει!

Τρέμετε Αλέκα και Αλέξη...