Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

21.6.10

«Λούβαρη ζείς...
εσύ μάς οδηγείς!!!»

Ή... το ιστορικό ενός ιατρικού θαύματος
σε συνδυασμό με μια δικαστική ξεφτίλα

Ή... αφού κατάπιαμε αδιαμαρτύρητα το σκάνδαλο Κοσκωτά, γιατί κάναμε σαν οι μωρές παρθένες με το σκάνδαλο του "κωλόσπιτου" της Μιμής, με το σκάνδαλο του Χρηματιστήριου, με τα σκάνδαλα "Τορ-εμ-ουάν", "Πάντσερ", "Λέοπαρντ", "Μιράζ", φρεγατών, "Σήϊ-φορ-άϊ", «ολυμπιακών» έργων, δωροδοκιών Ζήμενς, ΜΕΒΓΑΛ, "τοξικών" ομολόγων των Ασφαλιστικών Ταμείων, ...κεκλιμένων υποβρυχίων, ΕΡΓ-ΟΣΕ, Ζαχόπουλου και των ..."ιερών οφσιόρ" στο Βατοπέδι και την Μονή Τοπλού;;;
Αν δεν μέ απατά η μνήμη, κάπου το 1986-7 πρέπει να ήταν, όταν το καλό περιοδικό "αντί" είχε δημοσιεύσει στο εξώφυλλο φωτογραφία από τις κερκίδες «επισήμων» του σταδίου "Καραϊσκάκη" με την φάτσα του αξιότιμου κ. Γ. Λούβαρη, άγνωστου στο ευρύ κοινό τότε, επισημειωμένη με κόκκινο κύκλο. Σε σχετικό σχόλιο ο αναγνώστης ...προειδοποιούνταν ότι το εν λόγω πρόσωπο θα αποκαλύπτονταν να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο σκάνδαλο Κοσκωτά {προέδρου, μεταξύ άλλων, τότε και του ..."Θρύλου"} το οποίο μόλις τότε είχε αρχίσει να ξεδιπλώνεται, από την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" αρχικά και από όλον τον τύπο στη συνέχεια.
Ο κ. Λούβαρης φέρονταν ως ο κομιστής πολλών εκατομμυρίων {δραχμών} σε κουτιά "Πάμπερς"(*) από τον κ. Κοσκωτά προς πολιτικά πρόσωπα και, κυρίως, τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο κ. Λούβαρης και άλλοι δικάστηκαν για διάφορα αδικήματα σχετικά με το σκάνδαλο και καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές φυλάκισης.
Ο κ. Λούβαρης όμως, πολύ γρήγορα μετά την καταδίκη του και μόνον αυτός, βγήκε από την φυλακή με δικαστική απόφαση, διότι σύμφωνα με ιατρική βεβαίωση(**), έπασχε από ανίατη ασθένεια συνεπαγόμενη "ανήκεστη" βλάβη της υγείας του.
Ο κ. Λούβαρης αμέσως σχεδόν μετά την αποφυλάκισή του πήρε την θέση του δίπλα στον νέο πρόεδρο του "θρύλου" κ. Σωκράτη Κόκκαλη και, όπως μαθαίνουμε τώρα, αξιοποιήθηκε παρομοίως από τον νέο μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. ως Αντιπρόεδρός της.

Δεδομένου ότι από την αποφυλάκιση του κ. Λούβαρη έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια, και ο, τότε πάσχων από ανίατη, άνθρωπος -νά 'ναι καλά- εμφανίζεται υγιέστατος και πολύ δραστήριος, έχουμε προφανώς να κάνουμε με ένα κολοσσιαίο ιατρικό θαύμα και, ειλικρινά, θλίβομαι διότι δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα από την κυβέρνησή μας, για να δείξει παγκοσμίως τί θα πεί ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
Ας κάνει κάτι τώρα!!! Μην τά περιμένει όλα από την «τρόϊκα» και το ΔΝΤ...
- - - - - - - - - - - -
(*) Ιστορικώς αυτό ΔΕΝ είναι εξακριβωμένο!!! Μπορεί να ήταν και "Μπέϊμπυ-λίνο" ή άλλη μάρκα.
(**) Αγνοώ από ποιούς γιατρούς, καλό όμως είναι να τούς μάθουμε, διότι προφανώς πρόκειται για κορυφαίους επιστήμονες. Αν αξιοποιηθούν καταλλήλως μπορεί να λύσουν στο πιτς-φυτίλι το μεγάλο πρόβλημα των ασφυκτικά γεμάτων φυλακών. Σκέψου το κε Καστανίδη! Να είσαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσει και η «τρόϊκα» αφού θα μειωθούν έτσι οι κρατικές δαπάνες!

5 σχόλια:

Θανασης Ξ. είπε...

Μόνο που τα 'μετράς' στην αρχή (τα σκάνδαλα) μας πιάνει ζαλάδα. Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Φασκελοκουκούλωστα...:))))

anonymos είπε...

Μ' αρέσει που λένε μετά ότι ο Ελληνικός λαός θα δείξει τον δρόμο της αντίστασης.

Αμ, μην ανησυχείτε και ξέρει τι κάνει η τρόικα και από που αρχίζει. Είχαν πειραματιστεί τόσα χρόνια. Είναι δυνατόν τέτοιες κότες που καθόντουσαν σούζα όταν τους έκλεβαν τ' αυγά τους να κάνουν κάτι τώρα που απλώς μικραίνουν το κοτέτσι?

akrat είπε...

σσσσσσσσσσσσ
μην τα θυμίζεις...
σσσσσσσσσσσσσσσσσσ

απαπα

κουκούλωστα βρε... χαχα

MenieK είπε...

Δεν σας καταλαβαίνω... η λαμογιά δεν είναι ανήκεστος βλάβη? από πότε?

Κλαζoμένιoς είπε...

Στρατηγέ,
είσαι και πολύ off να 'ούμε..

Το σύνθημα αυτό λέγεται επί νεκρών!
Για τον «χαρισματικό» π.χ.

Ενώ ο εν λόγω χαίρει πάσης άκρας υγείας!

Πώς περιέπεσες εις τοιούτον ολίσθημα;