Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

1.11.10

Είμαι εντελώς ανεύθυνος!
Και έτσι ακριβώς θα ψηφίσω!

Στον πρωθυπουργό μας, έτσι κι αλλοιώς, δεν είχα μεγάλη εκτίμηση.
Και διότι ήταν συμμέτοχος, εξαρχής και συνεχώς, σε όλες τις ΠΑΣΟΚικές κυβερνήσεις {συν}υπεύθυνες -μαζί με τις νεοδημοκρατικές- για την καταλήστευση του Δημόσιου Κορβανά και του εθνικού πλούτου γενικότερα, για όλην την ξεφτίλα αυτής της χώρας, απότοκο της αυταρχικής, ανεξέλεγκτης, διεφθαρμένης "ισχυρής" διακυβέρνησης, που παράγουν τα καλπονοθευτικά εκλογικά συστήματα της ΔΥΣαναλογικής.
Και διότι τόσα χρόνια συνεχώς στην Ελλάδα δεν είχε καταφέρει ούτε τη γλώσσα μας να κουμαντάρει καλά...
Δεν είχα καμμιά εμπιστοσύνη ότι θα κατάφερνε να κουμαντάρει το κράτος, σε τόσο άσχημη φάση και συγκυρία μάλιστα. Κι αυτό το 12μηνο που διάνυσε στον πρωθυπουργικό θώκο νομίζω ότι όχι απλώς επαλήθευσε τις επιφυλάξεις αλλά τίς ενίσχυσε πολύ, ώστε να πλησιάσουν πλέον το στάδιο της βεβαιότητας.
Με τις ανοησίες του, που -για πολλοστή φορά- εξέθεσε και στην πρόσφατη ...διαπαπαγαλική του, δίωρη και πλέον!, "συνέντευξη", στην οποία κάν δεν παράλειψε να προσπαθήσει να μάς εκφοβίσει και να εκβιάσει εντέλει να ψηφίσουμε ...Σγουρό, αλλοιώς ..."εάλω η Πόλις", πέταξε τελικά και την μεγάλη {και υβριστική!!!} μπαρούφα, καλώντας να δώσουμε "ψήφο ευθύνης" την 7η Νοεμβρίου...

Τί λές καλέ, θα τού απαντούσε κάποιος, κι οι προηγούμενες τί ήταν;;; Ψήφοι για την πλάκα μας;;;
Κάθε ψήφος δεν είναι, ...κατά τεκμήριο τουλάχιστον, ψήφος ευθύνης;;;


Εμένα όμως αυτή η "βαριά" του κουβέντα, λαμβάνοντας υπόψη την περιωρισμένη, τόσο την γλωσσική όσο και την αντιληπτική, ικανότητά του, μού δημιούργησε άλλες σκέψεις:
Επειδή είναι εντελώς ηλίθια και υβριστική τέτοια προτροπή, σκέφτηκα, αποκλείεται να εννοούσε αυτό ο πρωθυπουργός και οι "σύμβουλοι" και προπαγανδιστές που τόν κατευθύνουν.
Μάλλον καλούσε να τόν ψηφίσουν οι δικοί του, που ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ, ψηφίζοντας και εκλέγοντας "ισχυρές" {και ισχυρώς διεφθαρμένες βέβαια...} κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ επανειλημμένα για κάπου 20 από τα 36 τελευταία χρόνια.
Αυτό είναι!!!
Οπότε εγώ, που αισθάνομαι ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ για τη ρεμούλα και τους δωροδοκούμενους "διακεκριμένους" ...πρασινοφρουρούς, την αφόρητη σήψη και βρώμα, την κραυγαλέα ανικανότητα και ιδιοτέλεια, την αντιδημοκρατική -κατά τον επιειεκέστερο χαρακτηρισμό!- νοοτροπία και διακυβέρνηση, το πλήρες ξεχαρβάλωμα εντέλει της Ψωρογιώργαινας(*), καθώς και όσοι, από σάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, αισθάνεστε παρόμοια, ας ψηφίσουμε ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι, ως ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ για το χάλι!

Το αντίθετο δηλαδή από ό,τι συστήνει ο συνΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Γ.Α.Π!


Καλή βδομάδα, Καλήν Ψήφο, Καλό μήνα!
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
(*)Τα οποία άλλωστε καταγγέλλω συνεχώς και δημόσια από το 1973... Αλλά κι από πιό παλιά, σποραδικά...

2 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

Γεια σου Ναπολέων.
Έψαχνα να βρω ένα λόγο να μην ψηφίσω ¨με αίσθημα ευθύνης¨ αλλά δεν τον έβρισκα. Τα επιχειρήματά σου όμως είναι τόσο τεκμηριωμένα που με έβγαλες από το άγχος και έτσι, μες την τρελή χαρά, θα ψηφίσω (κι εγώ) εντελώς ανεύθυνα!
Κάτι μου λέει όμως ότι αποκλείεται ο γλωσσοφονιάς GAP να ξέρει τι ακριβώς σημαίνει η λέξη ευθύνη.
Εσύ τι λες; Σου δίνει την εντύπωση, όπως τον κοιτάς, ότι κατέχει την έννοια τέτοιων λέξεων;

Ναπoλέων είπε...

Συν-ανεύθυνε Κουκλίτη,

χαίρομαι που υπάρχει ένας, τουλάχιστον, ακόμα που αισθάνεται παρόμοια...

Ίσως όμως υπάρξουμε περισσότεροι... έτσι που να "αποσταθεροποιήσουμε" την Ελλάδα, όπως -ΠΑΛΙ !!!- μάς εξύβρισε ο ουτιδανός κ. GAP...

Σε 4-5 ώρες θα ξέρουμε...

Καλό μας κουράγιο...
Θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να σταθεροποιήσουμε την Ελλάδα, από το χάλι που τήν κατάντησαν ο Γκάπ κι οι όμοιοί του...