Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

22.3.11

Να συλληφθεί συμπούπουλος ο ΣΥΡΙΖΑ
για να αποτραπεί η
(κατά Πάγκαλον) δολοφονία Πάγκαλου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του "Νέου Παρατηρητή" από αξιόπιστες πηγές παραγόντων τόσο του μεγάρου Μαξίμου όσο και της Ιπποκράτους (πρώην Χαρ. Τρικούπη), που θέλουν να θάψουν άλλους παράγοντες, κυβερνητικοί κύκλοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να συλληφθεί συμπούπουλος ο ανά την Ελλάδα ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποτραπεί η δολοφονία Πάγκαλου, η οποία επαπειλείται, όπως με σπάνια σοβαρότητα, η οποία άλλωστε τόν διακρίνει, κατάγγειλε ο ίδιος ο Πάγκαλος.
Το εγχείρημα, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, παρουσιάζει τεράστιες δυσκολίες διότι πρέπει πανελληνίως να συντονιστούν όλες οι δυνάμεις της Αστυνομίας, ΜΑΤ, "Ζ", ΔΙΑΣ, Συνοροφυλάκων κλπ, των οποίων όμως ο αριθμός των ανδρών και γυναικών εκτιμάται ότι δεν επαρκεί για ταυτόχρονη σύλληψη τόσων μιασμάτων και των συνοδοιπόρων τους.
Έτσι θα πρέπει να έχουν την αρωγή τόσο των ανδρών και γυναικών του Λιμενικού Σώματος όσο και της Πυροσβεστικής, της Αγροφυλακής, Διασωστών της Πολιτικής Προστασίας κ.ά. αλλά και πιθανότατα εθελοντών ελληνοελλήνων από την "Χρυσή Αυγή" ου μην αλλά και των πάλαι ποτέ πρασινοφρουρών.
Η δυσκολία για την ταυτοποίηση του ποιοί-ποιές είναι ΣΥΡΙΖΑϊκά μιάσματα, αφού -ήδη από την εποχή του «χαρισματικού»- έχουν καεί οι εθνοσωτήριοι φάκελλοι, υπάρχει σκέψη να ξεπεραστεί με ηλεκτρονική επεξεργασία των στοιχείων από τις κάμερες, οι οποίες είναι συνυφασμένες στο μπλέ πανί των "παραβάν" ψηφοφορίας και καταγράφουν τί ψηφίζει καθένας και καθεμιά.
Το όλο εγχείρημα εκτιμάται ότι θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση της ΠΑΣΣΚ-Γ (Πανελλήνια Συνομοσπονδία Σατιρικών, Κωμωδιογράφων-Γελοιογράφων), οι οποίοι, αν οι πληρωμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ αλβανοί
, όπως -σοβαρότατα επίσης- κατάγγειλε ο ίδιος ο Πάγκαλος,
δολοφονήσουν τον Πάγκαλο, θα χάσουν μεγάλο μέρος από το ψωμάκι τους, την κυριώτερη πηγή έμπνευσής τους.

2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Πολύ καλή προσπάθεια, αλλά ατυχήσασα: ο ΣΥΡΙΖΑ δραπέτευσε στο Λονδίνο, όπου συγκέντρωσε μισό εκατομμύριο ανθρώπους, επειδή υποσχέθηκε θέαμα (χωρίς άρτον)!
Πράγματι, έσπασε βιτρίνες τραπεζών και Guzzi, υπό τα πανικόβλητα βλέμματα των "τόμηδων", κάποιους από τους οποίους τραυμάτισε, για να βγάλει το άχτι του για το ξύλο που τρώμε στην Ελλάδα.
Οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν και επέστρεψαν ησύχως home.
Δεν γνωρίζω, όμως, αν προτίθεται να επιστρέψει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ναπoλέων είπε...

Ευχαριστώ Λωτ,
(μαζί με τους πολυπληθείς επισκέπτες και επισκέπτριες αυτού του "μπλογκ")
για την λεπτομερή ενημέρωση για την διεθνή δράση των μιασμάτων.

Σκέφτομαι μήπως μαζί με τον Πάγκαλο «πήρε η μπάλα» και τον Καντάφι...
Που λέγεται ότι είναι "επιστήθιος" φίλος των Θόδωρων {Τσουκάτου και Πάγκαλου) αλλά και του Άκη και του Γιωργάκη...
Και πολύ σοσιαλιστής βεβαίως...
Δεν μπορεί...
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει βάλει το χεράκι του και στην κοντινή μας Λιβύη.
Όχι μόνον στην μακρυνή Αγγλία...