Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

24.3.12

Το σωστό παράγγελμα
«Κεεεφαλή... ααααριστερά»!!!

Οι τρικαλινοί δείχνουν το δρόμο!
Βρέθηκα σε μιά συνάντηση διαφόρων συλλογικοτήτων στα Τρίκαλα με αντικείμενα το «δεν πληρώνουμε χαράτσια», την αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη.
Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και ο τρόπος εκδήλωσης της αγανάκτησης κατά των τεκταινόμενων εναντίον μας σε ...πυκνότατη ροή πλέον.
Η πρόταση που υιοθετήθηκε (με διαφορά...) ήταν να γίνει παρέμβαση ώστε στην "εξέδρα" να μην σταθούν οι διάφοροι πολιτικοί και ταγοί -οι ...συνήθεις υπόλογοι για το χάλι που μάς έχουν φέρει- αλλά οι βετεράνοι ανάπηροι, τραυματίες του πολέμου ενάντια στους ιταλογερμανούς φασίστες κατακτητές.
Με ...υποσημείωση ότι αν αυτό δεν γίνει δεκτό, τότε, επειδή αυτούς τους βετεράνους τους βάζουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ από την εξέδρα των "επισήμων", το "παράγγελμα" που θα δίνεται στους μαθητές που θα παρελαύνουν να μην είναι το συνηθισμένο «κεφαλή δεξιά» αλλά:
«Κεφαλή αριστερά»
προς το μέρος δηλαδή των βετεράνων, οι οποίοι είναι αυτοί που πρέπει να τιμηθούν στην επέτειο της Παλιγγενεσίας και όχι οι ...σκωληκόβρωτοι "επίσημοι".
Δεν είναι υπέροχο;;;
Και εντελώς μέσα στο πνεύμα της "πολιτικά ορθής" αποδοκιμασίας;;;
Ας υιοθετηθεί λοιπόν από το πανελλήνιο!
«Κεφαλή αριστερά»!

1 σχόλιο:

Λωτοφάγος είπε...

Έτσι. Κλίνατε επ' αριστερά. Και γενικότερα...

Επίτρεψέ μου μόνο να σου θυμίσω ότι ο ιδιόρρυθμος Γκλέτσος έδειξε το δρόμο, κατεβαίνοντας από την εξέδρα στις 28 Οκτωβρίου, και ανεβάζοντας στη θέση του έναν παππού αντιστασιακό.