Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

6.8.12

Λεπτό, κερκυραϊκό «χιούμορ»
ή δένδιος "ξένιος" φασισμός;;;

Ο κ. Νίκος Δένδιας βέβαια δεν πρεσβεύει τον γελοίο (ανεξάρτητα από πόσο επικίνδυνο...) ναζισμό του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου.
Όχι.
Ο κ. Νίκος Δένδιας φαίνεται ότι εμφορείται από λεπτές, καλλιεργημένες, κερκυραϊκές αντιλήψεις απέχθειας προς παν τι ΜΗ «κερκυραϊκό» (ξέρω τί λέω και ακριβολογώ!!!), αφού, εκτός των μεταναστών, και οι έλληνες δεν διακρίνονται για την λεπτότητα, την καλλιέργεια, την ...κερκυραϊκότητα ωρισμένων κερκυραίων.
Και προτού προλάβετε να μέ χαρακτηρίσετε "ρατσιστή", σπεύδω να δηλώσω ότι εννοώ μόνον τους κερκυραΐζοντες κερκυραίους, όσους δηλαδή παλιά ήταν στο "liston", και όχι όλους τους συμπαθέστατους κατά τα άλλα απόγονους -τρόπος του λέγειν...- των Φαιάκων.
Ο κ. Νίκος Δένδιας λοιπόν με το λεπτό, καλλιεργημένο, κερκυραϊκό του «χιούμορ» ονόμασε το (νέο) πογκρόμ κατά των μεταναστών "Ξένιος Ζεύς".
Και ΜΟΝΟΝ γι' αυτό η αντιπολίτευση (αλλά και όσοι έλληνες ...ελληνίζουν ακόμα) πρέπει να ζητήσουν την άμεση απομάκρυνσή του από το υπουργείο.
Και μιά απορία:
Γιατί ο κ. Νίκος Δένδιας δεν άρχισε την εφαρμογή του μεγαλειώδους σχεδίου του από την εκλογική του περιφέρεια;;;
Μήπως φοβάται έντονη διαμαρτυρία κάποιων συντοπιτών του, που εκμεταλλεύονται ΑΓΡΙΑ τους μετανάστες, ειδικά τους "άνευ χαρτιών", των οποίων το μεροκάματο και γενικά το "εργασιακό κόστος" είναι -ακόμα...- πολύ χαμηλότερο από των αυτοχθόνων;;;
Έτσι ως υπόθεση εργασίας το βάζω...
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Υ.Γ.
Επειδή δεν είναι η πρώτη "επιχείρηση σκούπα" και επειδή όλες οι προηγούμενες ήταν ΚΑΙ  βραχείας διαρκείας ΚΑΙ «διά το θεαθήναι», πάμε ένα στοιχηματάκι ότι κι αυτή δεν θα επιβιώσει πέραν του Αυγούστου;;;
- Αν χάσω, κερδίζετε -όσοι/όσες πάτε το στοίχημα...- μια βδομάδα φιλοξενίας "b+b" (συν ανδράσιν ή γυναιξί και τέκνοις) στη Σκλίβανη.
- Αν κερδίσω, κερδίζω την αγάπη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: