Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

12.5.13

Ο απο-φασισμένος Σαμαρατζίκος θα επιστρατεύσει και τους φοροφυγάδες, ώστε να λύσει συνολικά το πρόβλημα του ελλείμματος...

Είναι γνωστό ότι -έμμεσα- έχω πληροφοριοδότη μέσα στο άμεσο, το στενώτατο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Γιαυτό κάνω τόσο έγκυρες εκτιμήσεις του σαμαροκυβερνητικού έργου.
Είναι πρώην φίλος της αδερφής φίλου μου και συναγωνιστής πρώην φίλης μου. Είναι ένας της Β' Πανελλαδικής, που επιστρατεύτηκε από την οργάνωση να παραστήσει {εδώ και πολλά χρόνια} τον καραδεξιό, να εισχωρήσει στον ηγετικό κύκλο της ΝΔ και να αποσπά, γρήγορα και άκοπα, ζωτικές πληροφορίες.
Εγώ είμαι πολύ γέρος για να είχα οποιαδήποτε σχέση με την Β' Πανελλαδική, όμως έχω τον τρόπο μου να μαθαίνω μερικά.  
Σάς πληροφορώ λοιπόν, αποκλειστικά και εμπιστευτικά, ότι ωριμάζει στο μυαλό του πρωθυπουργού  μας, τώρα που πήρε το κολάϊ του όπλου των επιστρατεύσεων {που δυό χρόνια πριν, όταν το χρησιμοποίησε ο Γιωργάκης, το κατήγγειλε ως χουντική πρακτική...} η ιδέα να επιστρατεύσει και τους μεγαλοφοροφυγάδες και να λύσει έτσι «κάθετα» το πρόβλημα των ισχνών δημόσιων εισπράξεων.

Καλό δεν είναι;;;
Χρειάζονται απλώς καμμιά δεκαριά χιλιάδες φύλλα πορείας τους προς τις Δ.Ο.Υ.!
Εύκολη δουλειά, ελάχιστο κόστος!
- - - - - - - - - -
Y.Γ.
Κακόβουλοι κύκλοι (του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον...) διαδίδουν ότι ο πρωθυπουργός σκέφτεται να εφαρμόσει και άλλες προτάσεις που τού έγιναν για επιστρατεύσεις.
Π.χ. να επιστρατευθούν οι δικαστές, ώστε να εκδίδουν μόνον ευνοϊκές για την κυβερνητική πολιτική αποφάσεις. Ή να επιστρατευθούν οι βουλευτές για να περνάνε παμψηφεί τα κυβερνητικά μέτρα, όπως έκανε ο Παπαδόπουλος με την «Συμβουλευτική» του.
Σάς ενημερώνω υπεύθυνα ότι τέτοιες επιστρατεύσεις καθόλου δεν τις σκέφτεται ο Σαμαράς.
Για τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: