Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

22.6.13

Αν υποψιαστώ ότι το όλον κόλπον Σαμαρά έγινε για (ή απλώς κατάληξε στο...) να υπουργοποιηθεί ο Πάρις, η Φώφη κι η Χριστοφιλοπούλου
θα πεθάνω...

* Τη γλίτωσε η Μέρκελ με την αναδίπλωση Σαμαρά και την κωλοτούμπα Βενιζέλου. Σκέψου να της πρόκυπταν ελληνικές εκλογές (δείγμα πλήρους αποτυχίας της πολιτικής της) πριν από τις γερμανικές... Ούτε ψύλλος στον κόρφο της!
Όχι δεν χρειάστηκε να τους φωνάξει στις Κάννες, όπως τον Γιωργάκη, για να τους τραβήξει τ' αυτί... Έχουν εξελιχθεί τα πράμματα. Τώρα τό 'καναν με δημόσιες δηλώσεις, όχι με κουβέντα "κατ' ιδίαν"...
Τη γλίτωσε η Μέρκελ;;;
Μάλλον... Εκτός κι αν κάνουν την αποκοτιά να στείλουν ...τάνκς για εκκένωση της ΕΡΤ. Οπότε δεν θά 'χουμε απλώς εκλογές αλλά και "Γουδί" νομίζω. Κι η φράου θα ψάχνει στις κάλπες και δεν θα βρίσκει ούτε την δικιά της ψήφο.
* Επιτέλους έχουμε μιά «κανονική» συγκυβέρνηση του δικομματισμού! Και ξέρουμε ξεκάθαρα ποιόν βρίζουμε. Η παπαδήμιος συγκυβέρνηση ήταν μπάσταρδη. Με τεχνοκράτη πρωθυπουργό και την ΝΔ ακροθιγώς εμπλεκόμενη. Και στην τρικομματική μάς μπέρδευε ο Φώτης. Που χαμπάρι δεν είχε πάρει για ποιόν σκοπό τον πήρανε ως "πτωχό" συνέταιρο.
Ευτυχώς συνήλθε και κράτησε "χαρακτήρα", επιμένοντας η όποια μεταρρύθμιση να γίνει με λειτουργούσα την ΕΡΤ.
* Ο Βενιζέλος πάντως την τεράστια κωλοτούμπα του δεν την έκανε μόνον γιατί έτσι «διέταξαν» τα εξωχώρια κέντρα.
Χρωστούσε χάρη στον Αντώνη για την πληρη κάλυψη που του έδωσε στο θέμα της "λίστας Λαγκάρντ"... Για την απόκρυψη της οποίας ήταν ...μιάμισυ φορά πιο υπεύθυνος από τον Παπακωνσταντίνου.  12 μήνες την έκρυβε ο Γιώργος, 18 ο Βάγγος... Δεν έπρεπε να παραπεμφθεί κι αυτός;;; Έπρεπε. Ποιός τον «προστάτευσε»;;; Η σαμάρεια ΝΔ.
Ως ...αντιπαροχή λοιπόν κατάπιε όσα φοβερά και τρομερά κατάγγειλε (δικαίως!!!) τις προηγούμενες μέρες για το απο-φασιστικό πραξικόπημα στην ΕΡΤ και δεν στέρησε από τον προστάτη του την πρωθυπουργική καρέκλα. Άψογη συναλλαγή!
* Ο Σαμαράς δήλωσε ότι θα εξαντλήσει την τετραετία. Μήπως μπερδεύτηκε και είπε "τετραετία" ενώ εννοούσε την χώρα;;;
Διότι αυτήν θα την εξαντλήσει σίγουρα πολύ πριν την τετραετία, αν δεν τον ρίξουμε...
Κι ακόμα:
Δήλωσε, με περίσσιο στόμφο, ότι «θα προχωρήσει, όπως και νά 'χει». Έπαθα σοκ από τον τρόμο μου! Πήγα στην καρδιολόγο μου και μού βρήκε κολπική μαρμαρυγή. Μέ ...φούσκωσε Sintrom, Imdur, Lasix, Coversyl, Tildiem και Lipitor. Είχα δύσπνοια κι η πνευμονολόγος μέ φούσκωσε με τη σειρά της με Rolenium και Spiriva, άσε που μού φόρτωσε και συσκευή οξυγόνου για το σπίτι και μέ έστειλε και για αξονική και καλλιέργεια πτύελων...
Με κάτι τέτοια γίνεται τεράστια η "τρύπα" του ΕΟΠΥΥ... 
Ο Σαμαράς είναι ο υπαίτιος!

Θα μάς "στείλει" το μεσσήνιον μειράκιον.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ! 
ΑΣ ΤΟΝ "ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ" ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ... να μαζεύει ελιές στο χωριό του.

1 σχόλιο:

Λωτοφάγος είπε...

Ο κυρ Φώτης πάει να πλυθεί για να είναι έτοιμος να διεισδύσει στον ΣΥΡΙΖΑ -αν τον αφήσει, βέβαια.
Ο Βαγγέλας δεν έχει ζωή εκτός κυβέρνησης και το ξέρει. Είναι το τελευταίο του χαρτί. Την επομένη των εκλογών πάει σπίτι του -για λίγο, ελπίζω!
Καλό σου βράδυ