Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

12.10.13

Θέτω το «βαλιτσάκι» μου
στην διάθεση των Διωκτικών Αρχών

...με σκοπό να ερευνήσουν, να ελέγξουν και να διαπιστώσουν εάν, όπως υποψιάζομαι, ο εικονιζόμενος είναι επικεφαλής οργάνωσης που μεθοδεύει
{και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό...}
την εξαθλίωση των πολιτών, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας κ.ά. εγκλήματα «εσχάτης προδοσίας».

Μη γελάσετε, μη χλευάσετε, μην αναφερθείτε απαξιωτικά για το «βαλιτσάκι» μου!
Είναι ΤΡΙΤΗΣ(*) γεννιάς,  πολύ πιό εξελιγμένο από τα της Ε.Υ.Π.! 
Διαθέτει 22 δισεκατομμύρια θέσεις μνήμης, 40.000 τρισεκατομμύρια διασυνδέσεις, 5 εκατομμύρια διαβιβαστές και 162.000 επεξεργαστές.
Είναι ικανό να παρακολουθεί ταυτόχρονα τα λεγόμενα και διαπραττόμενα και από τον εικονιζόμενο και από τις δεκάδες σφογγοκωλάριων και τρωκτικών γύρω του. Μαζί βέβαια με εκατοντάδες άλλα πρόσωπα της ντόπιας και δεθνούς πολιτικοκοινωνικής κονίστρας.
Νά! μερικά από όσα πολύ επιβαρυντικά συγκέντρωσε, επεξεργάστηκε και αποθήκευσε το «βαλιτσάκι» μου, με στενή παρακολούθηση του εικονιζόμενου:
1. Επαίρεται, κυρίως κατ' ιδίαν, ότι στην πολιτική του καριέρα είχε "μέντορα" τον Ευάγγελο Αβέρωφ-Τοσίτσα. Ο οποίος, μεταξύ άλλων, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, είχε καταφέρει να ...«ελληνοποιήσει» 3 από τους 5 αργεντινούς ποδοσφαιριστές, που είχε πάρει ο "ΠΑΣ" το 1977, στην καλή του εποχή. Μόνον δύο ξένοι επιτρέπονταν τότε στις ομάδες... Και με το κόλπο της εθελοντικής κατάταξης στον Στρατό μας {αλλά βέβαια εικονικής και ...της πλάκας θητεία} οι τρείς πήραν αυτομάτως την ελληνική ιθαγένεια και λύθηκε το πρόβλημα.
Τέτοιος σεβασμός στην -εθνικά πολύτιμη κατά τους ισχυρισμους τους- στρατιωτική θητεία από τον υπουργό... Τέτοιον εθνικόφρονα "μέντορα" είχε ο εικονιζόμενος, τέτοιος εθνικόφρων είναι μάλλον και ο ίδιος.
2. Στις αρχές του 1992, βλέποντας την πολυπληθή διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη εναντίον της προσπάθειας δημιουργίας μακεδονικού «έθνους» από τους Σκοπιανούς, υπολόγισε ότι παρασταίνοντας τον ανένδοτο "ελληναρά", θα κατάφερνε είτε να ρίξει τον Μητσοτάκη από την προεδρία της ΝΔ προς όφελός του είτε να φτιάξει δικό του κόμμα. Απόρριψε λοιπόν ως υπουργός Εξωτερικών το "πακέτο Πινέϊρο" {που ήταν πολύ συμφέρον, αν σκεφτούμε την δυσμενέστατη για την Ελλάδα πορεία του θέματος από τότε} και εκβίασε τον αρχηγό και το κόμμα του να προχωρήσει έτσι, δεδομένης της ισχνής πλειοψηφίας τους στη Βουλή. Το άλλο χρόνο έφτιαξε το δικό του κόμμα, καθυβρίζοντας όλα τα άλλα, και έρριξε και την κυβέρνηση με απόσυρση προσκείμενων "ελληναράδων" βουλευτών. Προδότης του κόμματός του λοιπόν, εναντίον ...«αρχαιότερου» προδότη-αποστάτη 28 χρόνια πριν.
Ας ερευνηθεί αν ετελέσθη "εσχάτη προδοσία".
Το πώς και γιατί επέστρεψε γλείφοντας εκεί που έφτυνε, ας το εξηγήσει, όταν κληθεί να απολογηθεί ενώπιον των αρμοδίων... 
Έκανε πάντως μεγάλη γκάφα με αυτές τις δολοπλοκίες, ξεχνώντας το ...σοφώτατο ρηθέν παρά του "μέντορά" του λέγοντος:
«Όποιο αρνί φεύγει απ' το μαντρί, το τρώει ο λύκος»...
3. Αργότερα διέλυσε το αποτυχημένο κόμμα του, προσδοκώντας την επιστροφή του στο ...«μαντρί» της ΝΔ. Έτσι, επί πρωθυπουργίας Κωστάκη Καραμανλή, κατάφερε να γίνει δεκτό το γλείψιμό του και να συμπεριληφθεί στη λίστα ευρωβουλευτών αρχικά και στην κυβέρνηση αργότερα, ως υπουργός Πολιτισμού...
Στο πόστο αυτό διέπρεψε προκαλώντας ...γενετική ανανέωση της Αθήνας με το να διορίσει καμμιά χιλιάδα μεσσήνιους υπαλλήλους, φύλακες κλπ στο Μουσείο της Ακρόπολης κι αλλού.
Φρόντισε όμως και για την αποκατάσταση της Ιστορικής Αλήθειας, «μεταφέροντας», με ένα κόλπο "jerrymandering", τον ναό του Επικούριου Απόλλωνα από τον Νομό Ηλείας στον Νομό Μεσσηνίας, η οποία -εντελώς τυχαία- ήταν η εκλογική του περιφερεια.
Παρότι δεν έκανε τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από το να εφαρμόσει την παλιά ηθοπλαστική παροιμία «των φρονίμων το παιδί πολύ πριν τις εκλογές ψηφαλάκια μαγειρεύει», το «βαλιτσάκι» μου κατέγραψε και τις δύο αυτές ενέργειές του ως πολύ ζημιογόνες εθνικώς.
Ας ερευνηθεί το θέμα παρακαλώ.
4. Ως αρχηγός της εν αντιπολιτεύσει τελούσης ΝΔ, και ως εκ τούτου άτεγκτος επικριτής της κυβερνητικής μνημονιολατρείας, κατεξευτέλισε ιστορικό κτήριο του κέντρου της Αθήνας, προωρισμένο για "Εκθέσεις Εγχωρίων Προϊόντων", δωρεά αειμνήστου ηπειρώτη(**) ευεργέτη, με το να προσθέτει στην ονομασία του λατινικούς αριθμούς {Ι, ΙΙ, ΙΙΙ κλπ}, ωσάν να υπήρχαν και άλλα κτήρια σαν κι αυτό και όχι ένα και μοναδικό!
Ας ερευνηθεί εάν η πράξη του αυτή στοιχειοθετεί έγκλημα προσβολής της μνήμης ευεργέτου!
5. Ενώ είχε καταγγείλει το πρώτο "μνημόνιο", συγκυβενώντας με το ...αιώνια «αντίπαλο» κόμμα του συνυπόγραψε στις αρχές του 2012 το -πολύ χειρότερο- δεύτερο, που έδεσε το λαό μας και την Ελλαδα χειροπόδαρα, στερώντας την από βασικά μέσα αντίδρασης, όπως την εφαρμογή του ελληνικού Δικαίου και όχι του αγγλικού...
6. Όταν με ...ουρανομήκεις ψευδολογίες, όπως ότι έχει εκπονήσει «κοστολογημένα ισοδύναμα μέτρα», κατάφερε και υφάρπασε την πρώτη θέση στις εκλογές {που συνοδεύεται από το ...γλυκύτατο πριμ των 50 εδρών του καλπονοθευτικού εκλογικού συστήματος} οπότε σχημάτισε την τριφασική κυβέρνηση με τον λιστολαγκαρντούχο και τον δυστυχή ευθυναριστερό, φρόντισε να προχωρήσει στην υπογραφή του τρίτου, όπως αποκαλείται, και χείριστου «μνημόνιου», το οποίο, πέρα από την εξαθλίωση μεγάλου αριθμού πολιτών, ολοκλήρωσε την μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους.
Κατά το «βαλιτσάκι» μου, τόσο το [5] παραπάνω όσο και αυτό, συνιστούν έγκλημα "εσχάτης προδοσίας".
Ας ερευνηθεί από τις Διωκτικές Αρχές και ας θεμελιωθεί -ας «δεθεί» όπως λέγεται- με άλλες μαρτυρίες και διασταυρώσεις ότι πράγματι κάτι τέτοιο ήταν.
7. Συνεχίζοντας δημιούργησε μέσα στο κόμμα του παραοργάνωση «συμβούλων» και στελεχών του, η οποία αφενός προωθούσε μέτρα ξεκάθαρης ναζιστικής νοοτροπίας, με ...φιλοπαίγμονες ονομασίες όπως "Ξένιος Δίας" και αφετέρου, καταφεύγοντας σε ξεκάθαρα γκαιμπελικής διδασκαλίας μεθόδους, επιδίωκε να σιγήσει κάθε αντίθετη φωνή.
Εμφανής είναι η άτεγκτη ιεραρχία στην παραοργάνωση αυτή με εκτελεστικάρχες, πυρηνάρχες, συνταγματάρχες, στρατάρχες κλπ πάρα πολλούς ...-άρχες εν γένει...
8. Για να καλλιεργήσει στην κοινωνία την αποδοχή της στρατιωτικής νοοτροπίας και για να την μιθριδρατίσει στον αυταρχισμό, δεν δίστασε κάθε τόσο να επιστρατεύει κλάδους εργαζόμενων, που διεκδικούσαν έστω και ελάχιστη δικαιοσύνη κατανομής των βαρών, λίγη αξιοπρέπεια, λίγο σεβασμό στον άνθρωπο, αλλά και να «εξαφανίζει» σε στυλ "απο-φασίζομεν και διατάσσομεν" ολόκληρες κατηγορίες υπαλλήλων όπως οι δημοτικοί αστυνόμοι και οι σχολικοί φύλακες...
Το «βαλιτσάκι» μου τα ομαδοποίησε αυτά ως εικόνα απο-φασισμένου προσώπου, χαρακτηρισμό που άλλωστε τού αποδίδουν φιλάρεσκα και οι "κολλητοί" του σφογγοκωλάριοι.
9. Έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση από τον λιστολαγκαρντούχο συνταγματολόγο (τρομάρα μας...), υποβαθμίζει συνεχώς και επίμονα το Κοινοβούλιο, τόσο με αλλεπάλληλες (και για τούτο αντισυνταγματικές) "Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου", όσο και με το να μη παρουσιάζεται εκεί... εκτός κι αν γίνεται ...αγιασμός ή καμμιά κρίσιμη για την πολιτική του επιβίωση ψηφοφορία.
Αρκείται κάθε τόσο να βγάζει δεκάρικους λόγους ενώπιον συγκεντρώσεων σταθερών χειροκροτητών του, τις οποίες -θαύμα! θαύμα!- τις ονομάζουν ...«συνεδριάσεις», όπου κατακεραυνώνει, χωρίς αντίλογο βέβαια, όσους έχουν διαφορετική άποψη, δείχνοντας έτσι την ...κλασσική απο-φασιστική θρασυδειλία και κάνοντας το ταλαίπωρο «βαλιτσάκι» μου να χτυπάει συνεχώς κόκκινο...
10. Έκαμα κι απόκαμα λοιπόν και το παραδίδω στις Διωκτικές Αρχές διά πάσαν νόμιμον χρήσιν.
- - - - - - - - - - - - - - - -
(*) Η πρώτη χρονολογείται πριν την απελευθέρωση των Γιαννίνων. Την αξιοποίησαν στις αντάρτικες ομάδες του Πουτέτση εναντίον των τούρκων αλλά είχε θλιβερό τέλος. Την δεύτερη την αξιοποίησαν με μεγάλη επιτυχία στις αντάρτικες ομάδες του Ζέρβα κατά του ιταλογερμανικού κατοχικού στρατού. Την τρίτη προσπάθησα και προσπαθώ να την αξιοποιήσω ενάντια στον υφέρποντα «μοντέρνο» φασισμό.
(**) Του Ευάγγελου Ζάππα. Πολύ κορόϊδα μάς έχουν πιάσει τους ηπειρώτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: