Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

29.10.09

«Καθαρά» όπλα, καθαρές κουβέντες

«Καθαρά» ήταν λέει τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι επίδοξοι δολοφόνοι αστυνομικών σε συνοικία της πρωτεύουσας... Δεν είχαν δηλαδή ξαναχρησιμοποιηθεί. Όχι ότι ήταν "κατακαίνουργα" αλλά απλώς δεν έχει η αστυνομία στοιχεία, ώστε να πει ότι ήταν της ...επαναστατικής σέχτας, του ...επαναστατικού αγώνα, της ...επαναστατικής ομάδας, των ...επαναστατικών πυρήνων ή της επαναστατικής 18ης Μπρυμαίρ..., ώστε να έχουν θέμα τα ποικίλα πορτοπαράθυρα της TV για εικασίες, κουβέντα, σχολιασμό.
«Καθαρά» ήταν λέει τα όπλα, πράγμα καθόλου δύσκολο λένε μερικοί, αφού είναι πλημμυρισμένη η αγορά από παντός είδους όπλα, από χώρες του ανύπαρκτου σοσιαλισμού κυρίως.
Και πώς να μην είναι πλημμυρισμένη, αφού η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη;
Όχι μόνον από "λεβέντες" τύπου Ζωνιανών αλλά και από παντός είδους δυνητικούς φονιάδες, επισήμους και μή, που εκτός από το τιμόνι θεωρούν και το πυροβόλο όπλο ως προέκταση του φαλλού τους.
Στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, (παλιότερα κι οι αγροφύλακες και τα Τ.Ε.Α...) κυνηγοί αλλά και κάποιοι "σεκιουριτάδες" ή «ευϋπόληπτοι» πολίτες που δήλωσαν ότι κινδυνεύουν (όπως π.χ. οι νονοί της νύχτας) μπορούν να έχουν, και οι περισσότεροι έχουν και το κουβαλάνε συνέχεια μαζί τους, ένα πυροβόλο όπλο.
Μεγάλη η ζήτηση, μεγάλη κι η προσφορά, "νόμιμη" και παράνομη. Είναι νόμος της «ελεύθερης» αγοράς βλέπεις...
ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ 1η: Πλήρης και γενικός αφοπλισμός.
* Θα εντοπίζονται πολύ ευκολότερα οι όποιοι οπλοφορούντες.
* Θα περιοριστεί εξαιρετικά η ζήτηση.
* Θα γλιτώσουμε από ένα σωρό δυστυχήματα από «το όπλο του μπαμπά»...
* Θα περιοριστούν πολύ οι σκοτωμοί από εκδίκηση ή λάθος...
* Ομοίως κι οι αυτοκτονίες.
# Οι αστυνομικοί μπορούν να παίρνουν όπλα από την αποθήκη, στις σπάνιες περιπτώσεις που πιθανόν να χρειαστούν. Το που είχαν όπλα οι νεαροί δυστυχείς αστυνομικοί προχθές, βοήθησε κάπου;;;
# Οι στρατιωτικοί μόνον αν κηρυχθεί πόλεμος...
# Οι κυνηγοί ποτέ. Για κομπλεξικούς πρόκειται άλλωστε, στις μέρες μας.


«Επαναστατικές» αυτοαποκαλούνται όλες αυτές οι ολιγομελείς δολοφονικές συμμορίες. Με "διασημότερη" την «Ε.Ο.17Ν.», που εκτός από την άτιμη καπηλεία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, με την οποία δεν είχε καμμία σχέση, τραβούσε κάθε φορά και ένα μπουρδολόγο κείμενο για να δείξει ότι ήταν ...ιδεολογικές οι δολοφονίες.
Δεν δολοφονούσε μόνον όμως, έκανε και ληστείες, πολλές ληστείες... Για να συντηρηθούν τα άεργα μέλη της... Όμως τα λεφτά από τις ληστείες ήταν πολλά! Πού πήγαν;;; Πού βρίσκονται τόσα λεφτά;;; Διότι είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ ξοδεύτηκαν, αφού, όπως φάνηκε, η ζωή των μελών της κινούνταν στο όριο της λιτότητας. Αυτήν την ...επαναστατική πτυχή της δράσης τους την έχει ερευνήσει η Αστυνομία;;;
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ 2η: Η Αστυνομία να στραφεί ολοκληρωτικά προς τον ..."κλάδο" του εγκλήματος, οργανωμένου και μή, και να αφήσει τα ...Εξάρχεια ήσυχα.
Χρόνια, χρόνια πολλά, έψαχνε εκεί για την «επαναστατική», «αριστερή», «αναρχική» "17Ν." και δεν είχε βρεί τίποτε. Γιατί ΔΕΝ υπήρχε τίποτε, πώς να βρει κάτι;;; Αν δεν έσκαγε η βόμπα στα χέρια ενός, η Αστυνομία ακόμα θα έψαχνε κι αυτοί ακόμα θα συνέχιζαν τις ληστείες (και τις δολοφονίες ίσως...).
Ο κ. Χρυσοχο'ί'δης ας φροντίσει να μην επαναληφθεί το λάθος, του ίδιου ΚΑΙ των προκατόχων του ΚΑΙ των διαδόχων του!
Αφού είναι δικηγόρος, ας θυμηθεί τον Σενέκα και το πάνσοφο: «Qui profitur?»... Μόνον έτσι θα βρεί και θα πατάξει τις δολοφονικές, δήθεν επαναστατικές, συνήθως ληστρικές, συμμορίες.

Επικήρυξη - Σκοπιές - «Ψάρωμα»
* Η επικήρυξη καταζητούμενων από την Αστυνομία, ενώ δεν φάνηκε να έχει κανένα αποτέλεσμα (με την «17Ν.» π.χ.) δείχνει καθαρά ότι το κράτος παραδέχεται την αποτυχία του να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών ότι πρόκειται για "κράτος δικαίου". Ο πολίτης που θα παρατηρήσει κάτι ύποπτο δεν θα πάει να το καταγγείλει στην Αστυνομία χωρίς να προσδοκά χρηματικό ώφελος;;;
ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ 3η: Καταλαβαίνετε πού πάει το πράγμα, κε Χρυσοχο'ί'δη;;;
Και για τα υπόλοιπα:
* Οι σκοπιές δεν πρέπει να γίνουν αλεξίσφαιρες, να καταργηθούν πρέπει. Αρχαίο κατάλοιπο είναι, άχρηστες πιά, φοβικό σύνδομο δείχνει η διατήρησή τους.
* Επίδειξη δύναμης ή «ψάρωμα» του νέου υπουργού αποκλήθηκε η πρόσφατη δολοφονική απόπειρα. Εμένα σαν "πρόβα τζενεράλε" για επερχόμενες ληστείες τύπου "φαρ-γουέστ", μού φάνηκε.
Ας το δούν και έτσι οι διωκτικές αρχές. Και οι τράπεζες...

5 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Συμφωνώ σε πολλά μαζί σου, φίλε μου, εκτός από το τελευταίο: όπως έδειξε η χύτρα στο σπίτι της Μαριέτας, κάποιοι διαμαρτύρονται που ο Χρυσοχοΐδης θέλει να ξαναμαζέψει τους αστυνομικούς από τα σπίτια των... "επωνύμων".
Το δε γάζωμα του Α.Τ. μού φαίνεται προβοκάτσια για να περικοπούν κι άλλες ελευθερίες μας και να μην καταργηθεί ο νόμος για τις κουκούλες. Και, τελικά, να μην διαδηλώσουμε στις 17 Νοεμβρίου και στις 6 Δεκεμβρίου.

KitsosMitsos είπε...

Ένα είναι το μόνο σίγουρο: η βία φέρνει βία...

Ναπoλέων είπε...

@

phlou...flis είπε...

να περιμένουμε και χειρότερα;

...Ατακαδόρ είπε...

@ phlou...
Εγώ τον ...«Μπάμπη τον φλού» θυμάμαι, ωραίο τραγουδάκι, εσύ από που ξεφύτρωσες;

Όσο για τα χειρότερα, φίλε μου, τί να σού πώ...

Μετά την πρόσκρουση του αστεροειδούς και την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, όλο κακά συμβαίνουν στον έρμο τον πλανήτη μας...
Της εμφάνισης του απάνθρωπου ανθρώπου μη εξαιρουμένης...

Σε εμάς, εδώ και τώρα, επέρχεται η 17η Νοέμβρη (όπως την βεβηλώνουν κάποια κόμματα και άλλοι), μετά η 6η Δεκέμβρη...

Όλο ημερομηνίες είμαστε στην Ελλάδα...

Μετά έρχεται το 2010, που είναι μόνο 2 χρόνια από τον «Αρμαγεδόνα» κατά κάποιους επίδοξους προφήτες...

Ελπίζω να σέ "φώτισα" επαρκώς...