Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

11.11.10

Το "κόμμα" της αποσταθεροποίησης
ευχαριστεί αλλά και παροτρύνει

Λάβαμε και από δημοσιογραφικό καθήκον {το οποίο ΕΜΕΙΣ τό υπηρετούμε, όχι σαν κάποιους άλλους..., ξέρετε εσείς} δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

<<<<<<<<<<<
Γεμάτος χαρά χαιρετίζω με αγωνιστικούς χαιρετισμούς τους ψηφοφόρους της απο-στα-θε-ρο-ποί-η-σης, που πήραν παντού πλειοψηφία αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις πήραν την συντριπτική πλειοψηφία στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές.
Είτε χαμένοι στον κόσμο τους είτε αλλοπαρμένοι από την μεγάλη ήττα τους είτε γιατί μάς θεωρούν μωρούς-φανατικούς οπαδούς τους είτε -το και πιθανότερο- και τα τρία μαζί οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς, κι από κοντά κι ο Καρατζαφέρης, αραδιάζουν ουρανομήκεις ανοησίες, προσπαθώντας, κατά την θανατερή τους έξη, να κάνουν το μαύρο (που εισέπραξαν από τις κάλπες) άσπρο... και επιβεβαίωση φυσικά του ηγετικού τους -τρομάρα μας- ρόλου.

Καλώ όλους τους αποσταθεροποιητές και όλες τις αποσταθεροποιήτριες να τηρήσουν και αυτήν την Κυριακή την ίδια στάση ψηφίζοντας είτε αυτoύς που κατά την κρίση τους, με τις πράξεις τους ή/και τις παραλείψεις τους, θα προκαλέσουν μεγαλύτερη σχετική αποσταθεροποίηση είτε ΛΕΥΚΟ.
Το ΛΕΥΚΟ είναι που σημαίνει απόρριψη και αποσταθεροποίηση του φαυλοκρατικού συστήματος, όχι η αποχή ή το άκυρο, και γιαυτό οι πολιτικάντηδες φρόντισαν, αντισυνταγματικά και παράνομα, να αθροίζεται με τα άκυρα.
Δεν έχει όμως πολλή σημασία: Άμα τούς τρίψουμε πολλά λευκά στη μούρη, θ' αναγκαστούν να τ' αλλάξουν αυτό.

Εμπρός για την νέα νίκη μας!
>>>>>>>>>>>

Είναι μιά άποψη...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα βράχια της Πειραϊκής, κοιμάται και ονειρεύεται, πως το πρωί παντρεύεται. Ποιος, ποιος?? Ο Παπιός.

Ανώνυμος είπε...

http://kala-nea.gr/?p=9810#more-9810

Λωτοφάγος είπε...

@ Έριξα άκυρο. Πειράζει; Το πολύ άσπρο με πειράζει στα μάτια και μου θυμίζει λευκή επιταγή.

Ναπoλέων είπε...

Λωτ,
μπροστά σε τέτοιο ιατρικό πρόβλημα, τί μπορώ να πώ εγώ, ένας απλός μηχανικός κατασκευών;;;

Μπορεί να πάψει όμως να σέ πειράζει στα μάτια, αν διαβάσεις όλη την ανάλυση για το νόημα, τον ρόλο και την αξία της λευκής ψήφου στο μπλογκ μου "Για μιά αριστερή Αριστερά", ενότητα {2} "περί δημοκρατίας".