Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

5.2.11

σιδερολοστοί, τσεκούρια, καπνογόνα, βόµβες µολότοφ, πυροβολισµοί

Η ΕΙΔΗΣΙΣ

Εξαγριωµένοι χούλιγκαν επιτέθηκαν µε µολότοφ στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, 40 λεπτά πριν από την πρεµιέρα του έργου «Ταξιδεύοντας µε τον ΠΑΟΚ».

Σύµφωνα µε αυτόπτες µάρτυρες, περίπου 25 οπαδοί του Ολυµπιακού, που έφεραν σιδερολοστούς, τσεκούρια, καπνογόνα, βόµβες µολότοφ αλλά και όπλα άρχισαν χθες το βράδυ {3-2-11} λίγο µετά τις 8 να φωνάζουν συνθήµατα και να πετούν µολότοφ ενώ ακούστηκαν και πυροβολισµοί.

«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, ένας από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου.

Αναφέρθηκε ότι λήστεψαν και ένα άτομο πιθανότατα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητείται για να καταθέσει.

{σύνθεση ειδησεογραφίας από "Ναυτεμπορική", "Τα Νέα" και "news.pathfinder.gr"}

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ

Επειδή αποτελεί παγόσμια πρωτοτυπία η επίθεση ποδοσφαιρόφιλων κατά θεάτρου, είναι αναμενόμενο τόσο οι κυβερνήσεις της αγαπημένης μας πατρίδας οι οποίες χρηματοδοτούν αδρά το -δήθεν- άθλημα που αποκαλείται ποδόσφαιρο, όσο και οι πάτρωνες των πλυντηρίων μαύρου χρήματος {που αποκαλούνται και ΠΑΕ, ΚΑΕ κλπ...} οι οποίοι συντηρούν και ενισχύουν παντοειδώς αυτούς τους "στρατούς" των ανεγκέφαλων εγκληματιών, να πάρουν την διάκριση αναγραφής στο Guinness Book of Records.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Αποφύγετε κάθε οργανωμένο ποδοσφαιρικό (και γενικότερα "μπαλικό") happening, ούτε καν στην τι-βί να μην τό βλέπετε, διότι μπορεί να καταντήσετε για λύπηση σαν τους ως άνω ή τον Πρετεντέρη.

2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Αναθεματισμένοι γαύροι! Ψαροκασέλες! Συγγνώμη, Ναπολέων, αλλά εκτός του ότι υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ κοντά 4 δεκαετίες, διάβασα ότι ο ΥΠ.ΠΟ.Της Πώλ Γερουλάνος προσφέρθηκε να πληρώσει τις ζημιές.
Φυσικά. Από την τσέπη του θα τα δώσει; Να τα πληρώσει η ΠΑΕ!

Ναπoλέων είπε...

«Βούλγαρος» κι εσύ, έ!

Πάει... χάλασε η πατρίδα...

Όσο για την πληρωμή... Τί να σού πώ...

Δεν επιτρέπεται να τιμωρηθεί το «ιδεώδες», ο ΘΡΥΛΟΣ, για πράξεις των ...ζώων του, sorry των οπαδών του...

Διότι αν τιμωρηθεί το «ιδεώδες», ποιός θα κάνει μετά εντατική πλύση εγκεφάλου στην πλέμπα; Μπορείς να μού πεις;;;

Και κάτι άλλο Λωτ:

Για τον πρόσφατο "κεκλεισμένων των θυρών" αγώνα ΠΑΟΚ-ΘΡΥΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη διάβασα ότι είχαν κινητοποιηθεί 1.700 (χίλιοι εφτακόσιοι!)αστυνόμοι, μεταφερμένοι από παντού..., περιπολικά, κλούβες, ελικόπτερα.

Γιατί να πληρώνουμε και οι μη ποδοσφαιρόφιλοι για αυτά, για το γούστο του καθενός;
Να αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων των γηπέδων, ώστε να καλύπτεται και το κόστος της αστυνόμευσης.

Αυτό δεν λέει η "λογική" του «ο χρήστης πληρώνει»;
Κάνω κάποιο λάθος;;;
Τήν εφαρμόζουν απαρέγκλιτα (ενώ δεν θά 'πρεπε) σε εθνικούς δρόμους, αστικές μετακινήσεις, Εξ. Ιατρεία Νοσοκομείων γιατί όχι στον α(θ)λητισμό;;;

Ρητορική ερώτηση...
Η απάντηση υπάρχει πιο πάνω...