Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

7.7.11

Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Έλληνες συμπατριώτες,
που φτύνετε στον κόρφο σας, όταν μέ ακούτε, που τόσο σκληρά υποφέρετε από τα κυβερνητικά μέτρα τα οποία ΔΕΝ θέλαμε να πάρουμε, αλλά τί να γίνει;;; Ποιός άλλος θα πληρώσει άμα δεν πληρώσετε εσείς όλοι σας, αφού όλοι εμείς μαζί τα φάγαμε;;;
Συνέλληνες πατριώτες,
Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Αυτό το σχήμα, που ούτε κόμμα κάν δεν είναι, το οποίο, πονηρότατα φερόμενο, δείχνει να μην έχει σοβαρή οργανωτική δομή -άν έχει κάποια...- ώστε να μπορεί από το παρασκήνιο να κατευθύνει τις μάζες εναντίον μας, τις μάζες που μόνον ευχαριστημένες ή έστω άβουλες και παλουκωμένες στον καναπέ μάς βολεύει να είναι.
Αυτή η καταχθόνια πολιτική δύναμη, η οποία επίτηδες έως τώρα δεν εμφανίζει μεγάλο ποσοστό στις εκλογές για να μην τραβήξουν την προσοχή οι δόλιες μεθοδεύσεις της.
Αυτοί οι αναθεωρητές, γόνοι παλαιών κομμουνιστοληστοσυμμοριτών και συνοδοιπόρων, οι μητραλοίες, οι προδότες της γλυκύτατης εξουσ..., sorry, πατρίδας ήθελα να πω, αλλά και αυτού του αρχαίου τιμημένου ΚΚΕ, που η συνεπής ταξική πολιτική του τόσο μάς βολεύει σήμερα.
Αυτό, αυτή, αυτοί {και δεν εννοώ "αυτί", το "ούς", για όσους μέ ακούτε μόνον} φταίνε για όλα!
Αναλυτικά:
* Κατεύθυναν -εν κλειστώ και παραβύστω, με τα υπόγεια νήματά τους- τους από το 1974 έως το 1989 πρωθυπουργούς μας να ψηφίσουν αυταρχικό αρχικά και αυταρχικότερο μετά {καθαρά «ενός ανδρός αρχή»} Σύνταγμα και να εγκαθιδρύσουν το ισχυρότερο και πιο διεφθαρμένο ανά τους αιώνες πελατειακό κράτος. Που τό συνέχισαν και τό εκμεταλλεύτηκαν επαξίως οι επόμενοι.
* Παριστάνοντας ότι είναι δήθεν πολέμιοί τους, προώθησαν τα φαύλα, τα καλπονοθευτικά εκλογικά συστήματα της Ενισχυμένης Δυσαναλογικής, ώστε να προκύψουν ΙΣΧΥΡΕΣ μονοκομματικές κυβερνήσεις, ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ στη διαφθορά, για να τούς ρίχνουν μετά το ανάθεμα για το κατάντημά μας και να παρουσιάζονται οι ίδιοι ως πολιτικά έντιμοι.
* Επηρέασαν βαθύτατα τους υπουργούς και τούς έκαναν να δηλώνουν "αριστεροί" {άσε που επηρέασαν και τους άλλους να δηλώνουν αντιθετικά "φιλελεύθεροι", ενώ για συντηρητική κοπριά πρόκειται...} και, υπό ένα τέτοιο βαρύτατο πλέγμα ενοχής, να καταφεύγουν σε ποταπά μέσα όπως η δωροληψία, για να ανακουφιστούν.
* Επέβαλαν στα στελέχη μας, που βολεύτηκαν άριστα μέσω "κλαδικών" και άλλων μηχανισμών σε προσοδοφόρες άνετες θέσεις, να αλληλοπροσφωνούνται "σύντροφοι", πράγμα που αποκάλυπτε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τρέφονταν πλουσιοπάροχα από τον Δημόσιο Κορβανά.
* Και αφού μ' αυτά και μ' αυτά, οδήγησαν την χώρα σ' αυτό το βδελυρό κατάντημα, στην εξαθλίωση του λαού, στην εκπόρνευση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών και των Πολεοδομιών, ώστε να καταδεικνύονται από τον "Συνήγορο κατά της Διαφθοράς" ως μόνιμες πρωταθλήτριες δωροληψίας και εκβιασμών, στην εξαγρίωση των ΔΑΤ, ώστε να δέρνουν συνέχεια και να ξοδεύουν τόσο πολλά χημικά ώστε να κινδυνεύει να καταρρεύσει ο κρατικός προϋπολογισμός, συνωμότησαν με τους κατοίκους της Κερατέας π.χ. και τούς κατάφεραν να φερθούν αναρχικά για να προστατεύσουν τον τόπο τους και να ξεσκεπάσουν το Κράτος ως "οπερεττικό" και "της πλάκας" ...και τώρα συνωμοτούν με την ακατέργαστη τεράστια πλέμπα των "Πλατειών" ανά την Ελλάδα για να κάνουν πράξη το «θα μάς πάρουν με τις πέτρες», αυτό που ναι μεν τό είπα στη Βουλή αλλά δεν τό εννοούσα κιόλας... Όπως τα περισσότερα άλλωστε που λέω.
Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Αλλ' ας προσέξουν πολύ οι βυσσοδομούντες εναντίον της γλυκύτατης εξουσ..., sorry, πατρίδας ήθελα να πω!
Ο λαός δεν ξεχνά τί σημαίνει συριζά!
{παρατεταμένα χειροκροτήματα}

1 σχόλιο:

Side21 είπε...

Έτσι είναι φίλε μου
μέσα στην απόγνωσή τους
πολεμάνε "Ανεμόμυλους" !!!