Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

21.5.12

Μιά φλόγα... μά τί φλόγα
στα μπατζάκια τους

* Η ...«ιερή» φλόγα (μας) παραδόθηκε στον Μπέκαμ και τους ομοεθνείς του για να τελέσουν τους επόμενους ΝΤΟΠαγώνες.
* Αυτούς μέσω των οποίων κάποιοι ελάχιστοι κερδίζουν μυθώδη ποσά εις βάρος των (κατά Βαγγ. Βεν.) προβάτων, διεθνώς, τα οποία χαζεύουν με "ρεκόρ" και παράτες, ώστε να ξεχνούν κάπως την αθλιότητα στην οποία έχουν καταδικαστεί.
* "Ρεκόρ" ντοπαρισμένων ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ζώων της συνομοταξίας pithikidae pithikidae, γένους homo erectus και είδους Doulos twn Agorwn.
* Οι φήμες ότι οι πυρσοί (κούφιοι από μέσα, όπως και όλη η φανφάρα) χρησιμοποιήθηκαν για μεταφορά πρέζας εκλεκτής ποιότητας, που ήταν αποθηκευμένη στο "κοίλον", διαψεύστηκαν διαρρήδην από τους α(θ)λητικους παράγοντες. Ήταν βελτιωτικά διατροφής είπαν, όχι πρέζα!
* Η φλόγα, ως γνωστόν ήταν το σύμβολο που διάλεξε ο ...«εθνάρχης» για το κόμμα του στο μεσοδιάστημα της αρχηγίας του(*). Τον πυρσό κρατούσε τότε ένα στιβαρό χέρι. Κάποιος από τους επιγόνους αφαίρεσε το χέρι. Φυσιολογικό. Ένας άλλος αφαίρεσε και τον πυρσό και έβαλε ένα ουράνιο τόξο(**). Κι ο ...τρέχων αρχηγός την έκανε ...καρικατούρα την κακομοίρα τη φλόγα. Όπως έκανε και το κόμμα, θα πει κάποιος κακεντρεχής... Αλλ' εγώ δεν είμαι κακεντρεχής για να υιοθετήσω κάτι τέτοιο.
* Η φλόγα όμως, που αφαιρέθηκε (σχεδόν) από το έμβλημα του κόμματος, φαίνεται πως πήγε και τρύπωσε στα μπατζάκια του αρχηγού. Ο οποίος στην αρχή νόμισε ότι ζέσταινε την προοπτική του για πρωθυπουργία αλλά -φεύ!- έκαψε τα μπατζάκια του.
* Και τώρα πιά, έστω κι αν η φλόγα παραδόθηκε στους εγγλέζους, η ζημιά έχει γίνει... Πως να γίνει πρωθυπουργός χωρίς μπατζάκια;;;
* Σκέφτηκε λοιπόν πως είναι αναγκαίο για τον ίδιο (και εθνοπρεπές βεβαίως-βεβαίως για την χώρα) να ...τσοντάρει τα καμμένα μπατζάκια, όχι με τον Καμμένο φυσικά..., αλλά με κάποια άλλα "ονόματα" της μέσο-άκρο-δεξιάς, να αποχτήσει μια ...Δωρική Πλευρά, μπάς και του φτουρήσει στις εκλογές.
* Έλα όμως που μιά από τις αθλήτριες που μετέφεραν τη φλόγα, η γνωστή μας Ανεργίτσα, σε μιά στροφή άναψε κρυφά τον πυρσό της Ψωροκώσταινας, η οποία με τη σειρά της μετάφερε τη φλόγα στον τρισκατάρατο ΣΥΡΙΖΑ... Ο οποίος, όπως λένε οι κακές γλώσσες, ετοιμάζεται να ξαναβάλει φωτιά στα μπατζάκια του ...ανοιξιάτικου νέου, όσες ...δωρικές πλευρές κι αν αποχτήσει.

- - - - - - - - - - - - - - - - -

(*) Στην αρχή, πολύ σεμνά και ταπεινά, είχε ως έμβλημα ...την φάτσα του.
(**) Το οποίο όμως ήταν κατατεθειμένο στον Άρειο Πάγο από τον Βασίλη Λεβέντη (της "Ένωσης Κεντρώων"). Και για να γλιτώσει την ακύρωση ο Μητσοτάκης έβαλε τον «κεντρώο» Λεβέντη στους συνδυασμούς του, ώστε να το ...βουλώσει και να μην κάνει ένσταση την οποία ήταν σίγουρο ότι θα κέρδιζε.

1 σχόλιο:

Λωτοφάγος είπε...

Πολύ ωραία περιγραφή της αφής της φλόγας. Ούτε ο Αλέξης Κωστάλας να ήσουν! :))