Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

5.9.12

Προφητεία σοβαρή...
απ' τη Δωδώνη για τη ΔΩΔΩΝΗ Α.Β.Γ.Η.

Ξέρω καλά ότι οι προφήτες (αντίστροφα από τους αστρολόγους, που εξαπατούν τους εύπιστους πελάτες τους αλλά και τους πολιτικούς, που κάνουν ακριβώς το ίδιο) δεν χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στην κοινωνία μας.
Αυτό οφείλεται τόσο στο χριστιανικό δόγμα «Ουδείς μετά Χριστόν προφήτης» όσο και στο γεγονός ότι οι προφήτες δεν φενακίζουν, δεν εξαπατούν, δεν κοροϊδεύουν τους συμπολίτες τους. Φαίνεται πως στους πολίτες αρέσει να τους φενακίζουν, να τους εξαπατούν, να τους κοροϊδεύουν, όπως αποδεικνύεται ΚΑΙ από τον πλουτισμό (μιλάμε για πολύ ΧΟΝΤΡΑ λεφτά...) των αστρολόγων και του αστρολογικού κυκλώματος: Περιοδικά, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τι-βί αλλά και ιντερνετικά "σάϊτς" ...σκίζονται στο ποιό θα κοροϊδέψει περισσότερο περισσότερους. Αλλά ΚΑΙ από το ότι ψηφίζουν και ξαναψηφίζουν επανειλημμένα τους ίδιους πολιτικούς, που πασιφανώς είναι απατεώνες.
Δεν είχε άδικο ο Σαββόπουλος όταν (στην καλή του εποχή...) τραγουδούσε το «άγγελος εξάγγελος»...
Ξέρω καλά αυτή τη μοίρα των προφητών.
Όμως και τολμηρό "παιδί" είμαι και θέλω να προσθέσω ένα «γαλόνι» στις μέχρι τώρα επιτυχείς προβλέψεις μου, τις προφητείες μου, άσχετα αν δεν βρίσκουν αναγνώριση...
Με τις σκέψεις αυτές εκμεταλλεύτηκα τόσο τον ζεστό καιρό όσο και την 2η αυγουστιάτικη πανσέληνο, πήρα ένα χεράμι κι ένα μαγνητόφωνο και πήγα και ξάπλωσα όλο το βράδυ κάτω από μια βαλανιδιά στη Δωδώνη.
Τόσο από το θρόϊσμα των φύλλων της, που άκουσα ο ίδιος, όσο και από κάποιες λεπτομέρειες που κατάγραψε το μαγνητόφωνο και τις άκουσα μετά, προφητεύω τα παρακάτω για την ΔΩΔΩΝΗ Α.Β.Γ.Η.(*), που η τρόϊκα των ευρωσφογγοκωλάριων εσωτερικού ετοιμάζεται να ξεπουλήσει, και ειδικότερα για τις συνέπειες του ξεπουλήματός της:
1. Η τιμή αγοράς πρόβειου γάλακτος από τους κτηνοτρόφους θα πέσει δραματικά.
2. Το επίπεδο ζωής τους θα πάθει το ίδιο, οι περισσότεροι θα εγκαταλείψουν την κτηνοτροφία.
3. Παρεπόμενη συνέπεια θα είναι η «εξαφάνιση» ελληνικού πρόβειου κρέατος στα "τσιγκέλια".
4. Η τιμή πώλησης πρόβειου γάλακτος θα ανέβει αισθητά. Το περισσότερο άλλωστε (αν όχι όλο...) θα είναι «εισαγωγής».
5. Τα κέρδη θα ανεβούν κι αυτά αισθητά(**), αφού με την ...κατάληψη της "ΔΩΔΩΝΗΣ" από την ιδιωτική ΥΣΤΕΡΟβουλία, θα «ολοκληρωθεί» το "καρτέλ" γάλακτος.
6. Οι μικρομεταπωλητές (οι ..."ΕΒΓΕΣ" στις γειτονιές μας δηλαδή) θα δούν τους όρους εφοδιασμού και πληρωμής να χειροτερεύουν αφάνταστα.
7. Το ίδιο θα πάθουν και οι εργαζόμενοι ως προς τις συνθήκες εργασίας και αμοιβής τους.
Και να σκεφτείτε ότι όλα αυτά θα τα υποστούμε για 20-25
ψωρο(***)εκατομμύρια ευρά...
- - - - - - - - - - - - - - - -
(*) Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου
(**) Όπως άλλωστε αισθητά θα έχουν πιο πριν ανεβεί και οι μίζες των ξεπουλητών...
(***) ..."ψωρο" τόσο σε σχέση με την πολλαπλάσια πραγματική αξία της "ΔΩΔΩΝΗΣ" (που εκτιμάται σε 4-5 φορές επάνω...) όσο και με το ύψος του χρέους για την «εξυπηρέτηση» του οποίου υποτίθεται ότι ξεπουλιέται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: