Σκότωσε τον φασίστα μέσα σου, πριν προλάβει να σέ υποδουλώσει
{δικό μου}
«Ο άνθρωπος απόχτησε μυαλό για να ανατρέψει τους νόμους της ζούγκλας,
όχι για να τούς εφαρμόσει»...
{άγνωστου, σοφού κατ' εμέ...}
«Πρέπει να ΕΙΣΑΙ η αλλαγή, που θέλεις να έρθει»
{του Μαχάτμα Γκάντι}

23.10.13

Ο απο-φασιστικός κ. Σαμαράς βρήκε χρόνο για τα εγκαίνια θεάτρου!!!
Χρόνο για την Βουλή μόνον δυσκολεύεται να βρεί...

Όταν πριν λίγες μέρες σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή η «δικιά μας» κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στριμώχτηκε από τον κ. Παπαδημούλη για την "απόλυτη" περιφρόνηση του κ. Σαμαρά προς την Βουλή, στην οποία, επί ενάμισυ χρόνο που είναι πρωθυπουργός, παρουσιάζεται μόνο στους ...αγιασμούς και σε καμμιά κρίσιμη ψηφοφορία {ίσα-ίσα για να ψηφίσει...} και πως ούτε μία φορά δεν εμφανίστηκε να απαντήσει σε ερωτήματα που υποβάλλει η αντιπολίτευση, είπε πως ο κ. Σαμαράς είναι υπεύθυνο πρόσωπο και κατανέμει το χρόνο του, όπως αυτός νομίζει καλλίτερα. 
Κάπως έτσι...
Συμφωνώ ...κάθετα {που λένε κι οι ΠΑΣΟΚοι από παλιά κι οιΝουΔούλοι τελευταία...} με τηνκ. βουλευτίνα ως προς το "υπεύθυνος"!
Είναι -προσωπικά και απόλυτα- υπεύθυνος για τον προϊόντα εκφασισμό της πολιτικής μας ζωής, εκφασισμό ο οποίος ως πρώτο και βασικό χαρακτηριστικό έχει την περιφρόνηση προς τη νομοθετική και ελεγκτική λειτουργία του Κοινοβούλιου.
Και για τούτο «νομίζει καλλίτερα» να μιλάει με τις ώρες σε μαζώξεις  επιλεγμένων  χειροκροτητών για το ...σάξες στόρυ είτε σε εγκαίνια ανακαινισμένων θεάτρων.
Επειδή δεν θεωρώ πως ο απο-φασιστικός μας πρωθυπουργός μ' αυτό το τελευταίο θέλει να μάς δείξει ότι είναι ...θεατρίνος, έβαλα το "βαλιτσάκι" μου με το οποίο, όπως ξέρετε, παρακολουθώ στενά τις κινήσεις του, να στατιστικοποιήσει {τί βαρβαρισμός κι αυτός...} το πώς κατανέμει τον χρόνο του κατά τη διάρκεια μιάς μέρας, μιάς βδομάδας, ενός μήνα.
Όταν τελειώσει αυτή τη δουλειά, θα σάς ενημερώσω για τα αποτελέσματα της στατιστικής του.

1 σχόλιο:

Psemma-me-ourá είπε...

Κι ύστερα ...«πέφτουμε από τα σύννεφα», όταν ο Τζιτζικώστας καλεί τους "εγέρθητους" φασίστες στην εξέδρα της παρέλασης για το ΟΧΙ στο φασισμό...

Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι...